Η Amazon θα φέρει μάλλον την live-action ταινία του He-Man

Για να παίξει και στους κινηματογράφους
14 Νοεμβρίου 2023 13:11
Η Amazon θα φέρει μάλλον την live-action ταινία του He-Man

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της live-action ταινίας του He-Man, ύστερα από την ακύρωση της ταινίας από το Netflix. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Amazon είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και αποκτήσει τα δικαιώματα του Masters of the Universe.

Όπως μεταφέρει το Variety, ο εμβληματικός χαρακτήρας που είναι της Mattel, θα φτάσει στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Amazon MGM Studios βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να δημιουργήσει την live-action ταινία του Masters of the Universe, από τους Adam και Aaron Nee του The Lost City στη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Η Amazon θέλει να πάρει την ταινία, αφού το Netflix ακύρωση την ιδέα των αδελφών Nee τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίετε, το Netflix ξόδεψε σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή της ταινίας, αφού βρισκόταν στα σκαριά για περίπου 2 χρόνια με τον Kyle Allen (A Haunting in Venice) στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Amazon δεν έχει κλείσει ακόμα τη συμφωνία, αλλά ετοιμάζονται να πέσουν οι υπογραφές και με τους Nee’s να βελτιώνουν το σενάριο, ενώ μάλλον θα βρίσκεται κανονικά και ο Allen πίσω στο ρόλο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Mattel και ο παραγωγός Todd Black θέλουν να κυκλοφορήσουν αρχικά την ταινία στους κινηματογράφους, κάτι που δεν ήθελε το Netflix όταν είχε την ταινία στα χέρια του. Η ταινία θα βασίζεται στη σειρά κινουμένων σχεδίων του 1983.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.