Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Mufasa: The Lion King της Disney

Θα παίξει τελικά αρκετά πιο μετά
10 Νοεμβρίου 2023 15:05
Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Mufasa: The Lion King της Disney

Η αναβολές των ταινιών του Χόλιγουντ συνεχίζονται και η Disney αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Mufasa: The Lion King. Λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ, η ταινία δε θα παίξει τελικά τον Ιούλιο του 2024 και έτσι μεταφέρετε για αρκετούς μήνες αργότερα.

Η Disney ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι το prequel-spin-off με κεντρικό πρόσωπο τον Μουφάσα θα παίξει στους κινηματογράφους σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.

Το Mufasa: The Lion King το έχει αναλάβει ο Barry Jenkins, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των "Moonlight" και "If Beale Street Could Talk" και η ταινία θα σας διηγηθεί την ιστορία πώς ο πατέρας του Σίμπα, ο Μουφάσα έγινε ο κυρίαρχος ηγέτης των Pridelands.

Έτσι, θα δείτε τον Μουφάσα σε μια πιο μικρή ηλικία και θα τον υποδύεται ο Aaron Pierre, ενώ τον Scar που και εκείνος θα υπάρχει κανονικά στο prequel θα τον υποδυθεί ο Kelvin Harrison Jr. Επίσης ο Barry Jenkins επιβεβαίωσε πως επιστρέφουν οι Billy Eichner και Seth Rogen στους ρόλους των Τιμόν και Πούμπα, καθώς και ο John Kani στο ρόλο του Ραφίκι.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Mufasa: The Lion King, το οποίο θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία πριν την live-action ταινία The Lion King του 2019. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Disney μετέφερε πλέον και το live-action του Snow White για το 2025.

Το Mufasa: The Lion King θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.