Deadpool 3: Νέα ημερομηνία πρεμιέρας και ο τετράποδος variant του Ryan Reynolds [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η “Dogpool“ θα παλέψει για τη σωτηρία του Multiverse
09 Νοεμβρίου 2023 22:32
Deadpool 3: Νέα ημερομηνία πρεμιέρας και ο τετράποδος variant του Ryan Reynolds [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Σε ανακοίνωσή της λίγες ώρες μετά, η Walt Disney Pictures γνωστοποίησε την ακριβής νέα ημερομηνία πρεμιέρας του Deadpool 3, την οποία τοποθετεί πλέον για τις 26 Ιουλίου του 2024, αντί για τις 3 Μαίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. 


[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Ίσως και να μην περιμένατε ότι το Deadpool 3 θα είναι τέρμα παράξενο λόγω του multiverse αλλά ο Ryan Reynolds φρόντισε σήμερα να δώσει μια πρώτη γεύση που θα σας κατατοπίσει για το τι ετοιμάζει στην επιστροφή του ως Wade Wilson στο MCU. 

Η σειρά του LOKI στο Disney+ ήταν αυτή που μας συνέστησε στο concept των "Variants" (Αποκλινόντων), οι οποίοι πρακτικά είναι διαφορετικές βερσιόν του ίδιου χαρακτήρα από άλλα σύμπαντα. Τώρα, ο Reynolds αποκάλυψε τον πρώτο...τετράποδο Variant του Deadpool που θα δούμε στο sequel, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Wolverine του Hugh Jackman. 

Γνωρίστε λοιπόν την αξιολάτρευτη, γένους θηλυκού "Dogpool", μια σκυλίτσα που σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν είναι ο Deadpool της πιο...σκυλίσιας διάστασης του MCU. Αν θα σώσει το Multiverse αυτό μένει να φανεί, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι το επόμενο καυτό merch της Disney μετά τον Grogu/Baby Yoda. 

Στην ανάρτηση με την φωτογραφία της Dogpool, ο Reynolds ανακοίνωσε και τοι νέο παράθυρο κυκλοφορίας του Deadpool 3 που είναι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Variety αναφέρει ότι ο Ryan Reynolds ως Deadpool και ο Hugh Jackman ως Wolverine θα πατήσουν πόδι στο πλατό πριν την γιορτή των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου) που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες το πολύ δύο εβδομάδες τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα επανεκκινήσουν. 

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Πλέον, το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.