Η εποχή των παγετώνων πλησιάζει στο πρώτο trailer του Ghostbusters: Frozen Empire!

Αποκαλύφθηκε πλήρως το sequel
08 Νοεμβρίου 2023 18:15
Η εποχή των παγετώνων πλησιάζει στο πρώτο trailer του Ghostbusters: Frozen Empire!

Η Sony Pictures μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer για το sequel του Ghostbusters: Afterlife, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τον επίσημο τίτλο της ταινίας. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, η συνέχεια με τον Paul Rudd θα ονομάζεται Ghostbusters: Frozen Empire και θα παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους «πολύ σύντομα».

Για ακόμη μια φορά θα δείτε τον Paul Rudd (Ant-Man) στο ρόλο του Grooberson, ενώ το cast του Ghostbusters: Frozen Empire θα πλαισιώνουν και οι Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα - το εμβληματικό Firehouse στη Νέα Υόρκη - για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να πάνε τα καταστροφικά  φαντάσματα στο επόμενο επίπεδο. Αλλά όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια νέα κακιά δύναμη, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Την παραγωγή της Sony Pictures την έχουν αναλάβει οι Jason Reitman και Jason Blumenfeld, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Gil Kenan των Poltergeist, Monster House και Ghostbusters: Afterlife. Το σενάριο έχουν γράψει οι Reitman και Kenan.

Η Sony Pictures δεν αποκάλυψε ακόμα την ημερομηνία πρεμιέρας του Ghostbusters: Frozen Empire, αλλά αναφέρει ότι θα έρθει σύντομα αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.