Stranger Things: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το θεατρικό έργο-prequel (BINTEO)

Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες του έργου “Stranger Tings: The First Shadow“
06 Νοεμβρίου 2023 22:40
Stranger Things: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το θεατρικό έργο-prequel (BINTEO)

Ανήμερα της Stranger Things Day το Netflix έδωσε μια πρώτη ματιά στο "Stranger Things: The First Shadow", το θεατρικό έργο που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά, μιας και λόγω της κρίσης στο Χόλιγουντ δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει tease για την 5η και τελευταία σεζόν. 

Το θεατρικό έργο του Stranger Things θα ανέβει στο Pheonix Theatre στο περίφημο West End του Λονδίνου με ένα cast καταξιωμένων θεατρικών ηθοποιών. Αυτοί θα υποδυθούν τις νεαρές βερσιόν των Hopper, Joyce Maldonado, Bob και του Henry Creel, μιας και η ιστορία πρακτικά θα ξετυλίξει το κουβάρι το πως ο νεαρός Χένρι έγινε ο "001", πριν μεταμορφωθεί στον σατανικό Vecna, τον μεγάλο κακό της σειράς. 

Οι συντελεστές του έργου όπως ο σκηνοθέτης Stephen Daldry, υπόσχονται μια κινηματογραφικού επιπέδου θεατρική παράσταση γεμάτη με εντυπωσιακά σκηνικά και πρακτικά εφέ που θα μαγέψουν το κοινό, σε σημείο που περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις τους από κοντά. 

Δείτε την πρώτη ματιά στο Stranger Things: The First Shadow

Η επίσημη σύνοψη του θεατρικού αναφέρει: Hawkins, 1959. Μια φυσιολογική πόλη με φυσιολογικές ανησυχίες. Το αυτοκίνητο του νεαρού Jim Hopper δεν παίρνει μπροστά, η αδελφή του Bob Newby δεν παίρνει στα σοβαρά τη ραδιοφωνική του εκπομπή και η Joyce Maldonado θέλει απλώς να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν εμφανίζεται ένας νέος μαθητής, ο Χένρι Κριλ, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι μια νέα αρχή δεν είναι τόσο εύκολη... και οι σκιές του παρελθόντος έχουν πολύ μεγάλη έκταση".

Στη σύνοψη γίνεται λόγος επίσης ότι αυτή η prequel ιστορία του Stranger Things, μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω, αλλά "ίσως να κρατάει το κλειδί για το τέλος της", υπονοώντας πως δεν αποκλείεται να περιέχει συνδετικούς κρίκους με την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things

Τη σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης του Stranger Things που θα διηγείται μια νέα ιστορία με γνώριμους χαρακτήρες υπογράφουν οι Matt και Ross Duffer, μαζί με τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς, Jack Thorne και Kate Trefry, ενώ τη σκηνοθεσία της αναλαμβάνει ο επίσης βετεράνος και βραβευμένος με Tony βραβείο, Stephen Daldry. 

Λόγω της Stranger Things Day, το Netflix επιφύλασσε μια όμορφη έκπληξη για όλους με την δωρεάν προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς εντελώς δωρεάν από εδώ