Stranger Things Day: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς παίζει δωρεάν στο TikTok!

Ένα “δωράκι“ από το Netflix με νοσταλγική διάθεση για όλους
06 Νοεμβρίου 2023 21:00
Stranger Things Day: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς παίζει δωρεάν στο TikTok!

Λόγω της απεργίας των ηθοποιών το Stranger Things δεν έχει αρχίσει ακόμη τα γυρίσματά της 5ης και τελευταίας σεζόν του, ενώ και το σενάριό του δεν είναι έτοιμο καθώς μέχρι πριν ένα μήνα απεργούσαν και οι σεναριογράφοι στο Χόλιγουντ. Ως αποτέλεσμα η φετινή Stranger Things Day δεν έχει νέες ανακοινώσεις ή κάποιο tease όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο το Netflix είχε έτοιμο το "Plan B" και το εφάρμοσε με μια άκρως νοσταλγική βόλτα στην ιστορία της σειράς που εκτόξευσε τη δημοφιλία της streaming πλατφόρμα του όπως καμία άλλη δεν είχε κάνει μέχρι τότε. Μέσα από τα social media και ειδικά από το Χ (πρώην Twitter) αναρτά συνεχώς φωτογραφίες βουτηγμένες στο γλυκό παρελθόν της σειράς τότε που οι πρωταγωνιστές δεν είχαν πάει καλά-καλά γυμνάσιο. 

Ένα από τα "δωράκια" που επιφύλασσε για τους fans του Stranger Things είναι μια σπέσιαλ προβολή του πρώτου εμβληματικού και αριστουργηματικού επεισοδίου της σειράς με τίτλο "The Vanishing of Will Byers".

Που γίνεται αυτή η σπέσιαλ προβολή; Εντελώς δωρεάν μέσα από τον επίσημο TikTok λογαριασμό του Stranger Things. Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο παίζει ασταμάτητα σε ένα συνεχόμενο livestream που θα κρατήσει 24 ώρες ελέω του εορτασμού της Stranger Things Day. 

 

Δείτε το 1ο επεισόδιο του Stranger Things δωρεάν πατώντας εδώ 

Για την ιστορία η 1η σεζόν του Stranger Things είχε κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουλίου του 2016. Πλέον αναμένεται το Stranger Things 5, δηλαδή το μεγάλο φινάλε της ιστορίας που λόγω της κρίσης στο Χόλιγουντ, δεν έχει αποκτήσει καν ημερομηνία πρεμιέρας.