Godzilla Minus One: Κυκλοφόρησε ένα επικό trailer για την επόμενη ταινία του Godzilla!

Θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο
03 Νοεμβρίου 2023 17:12
Godzilla Minus One: Κυκλοφόρησε ένα επικό trailer για την επόμενη ταινία του Godzilla!

Κυκλοφόρησε το νέο trailer για την επόμενη ταινία του Godzilla που θα έρθει με την ονομασία Godzilla Minus One και είναι ουσιαστικά το sequel του πρόσφατου Shin Godzilla. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την 37η ταινία του franchise και κατά σειρά την 5η ταινία της Reiwa εποχής.

Το νέο trailer είναι όσο επικό φαντάζεστε με το εμβληματικό τέρας να σπέρνει τον τρόμο στην Ιαπωνία και να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Το Mine One θέλει να είναι η αρχή ενός νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της Toho και αναμένεται να είναι ουσιαστικά μια επανεκκίνηση του ιαπωνικού Godzilla Universe. Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις των δημιουργών, αυτή η ταινία θα εξερευνήσει θέματα όπως ο πόλεμος, το τραύμα, ο εθνικισμός και η ταυτότητα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του Mines One έχει αναλάβει ο Takashi Yamazaki, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Parasyte και Lupin III. Πρωταγωνιστούν οι Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando, and Kuranosuke Sasaki. It is produced by Minami Ichikawa, Kenji Yamada, Kazuaki Kishida, Gō Abe και Keiichirō Moriya.

Η ταινία διαδραματίζεται σε μια μεταπολεμική Ιαπωνία, όπου η χώρα έχει μηδενιστεί από τους ατομικούς βομβαρδισμούς. Σε αυτό το ζοφερό σενάριο, ο Godzilla αναδύεται από τη θάλασσα για να πάει την χώρα από το «μηδέν στο μείον» και εξαπολύει την οργή του στο κατεστραμμένο έθνος. Το τρέιλερ δείχνει σκηνές καταστροφής, πανικού και αντίστασης.

Το Godzilla Minus One θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου, αλλά δε γνωρίζουμε αν ή πότε θα έρθει και στα μέρη μας. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: