Ο Mahershala Ali ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το Blade της Marvel

Λόγω διαφορών για το σενάριο
01 Νοεμβρίου 2023 22:10
Ο Mahershala Ali ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το Blade της Marvel

Οι ειδήσεις όσον αφορά την Marvel και το MCU δεν έχουν σταματημό τις τελευταίες ώρες, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, ο Mahershala Ali, ο οποίος έχει υπογράψει εδώ και καιρό να υποδυθεί τον Blade στην επερχόμενη ταινία, ήταν έτοιμος να «τα πετάξει όλα στον αέρα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχεται στη δημοσιότητα από το Variety, το οποίο «σκαλίζει» όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Marvel, ο γνωστός ηθοποιός είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το project για ένα συγκεκριμένο λόγο. Αυτός ο λόγος είχε να κάνει με διαφορές εκείνου για το σενάριο της ταινίας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έμεινε κανονικά στην ταινία, καθώς η παραγωγή επέλεξε τον Michael Green του Logan να υπογράψει το σενάριο του Blade. Φαίνεται ότι το προηγούμενο σενάριο πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων και ο Green το έγραψε από την αρχή. Επίσης, το Variety αναφέρει ότι το budget της ταινίας παραμένει τεράστιο και είναι λίγο λιγότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τον νέο Blade του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel θα τον υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali. Την σκηνοθεσία ανέλαβε πρόσφατα ο Yann Demange (Lovecraft Country), αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα αυτή η ταινία λόγω των απεργιών που πήγε πίσω σχεδόν όλα τα projects του Χόλιγουντ.