Ακόμα “ψήνεται” η τελική ονομασία του Deadpool 3

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης την αποκαλεί Deadpool vs Wolverine αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα
01 Νοεμβρίου 2023 20:13
Ακόμα “ψήνεται” η τελική ονομασία του Deadpool 3

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που αφορούν για άλλη μια φορά μία πολυπόθητη ταινία της Marvel. Ο λόγος γίνεται για το Deadpool 3 που τόσο πολλοί περιμένουν οι fans, όχι μόνο για να δουν τον Ryan Reynolds με το εμβληματικό στιλ του, αλλά γιατί επιστρέφει και ο Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine μετά από χρόνια.

Πώς θα ονομάζεται όμως η ταινία; Όπως μαθαίνουμε από το Wired, κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει την απλή ονομασία “Deadpool 3”, αλλά θα έχει ένα διαφορετικό τίτλο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μοιράστηκε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο σκηνοθέτης, Shawn Levy, εκείνος και η παραγωγή έχουν βρει κάποιους τίτλους, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται στην ταινία με διάφορες ονομασίες όπως το Deadpool vs Wolverine.

Μερικές φορές την αναφέρω ως Deadpool vs Wolverine ή Deadpool & Wolverine ή Deadpool 3 with Wolvie. Έχουμε μερικούς τίτλους που έχουμε σκεφτεί.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Θα ισχύουν τα γεγονότα του “Logan“ στο Deadpool 3; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντά

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Θα ισχύουν τα γεγονότα του “Logan“ στο Deadpool 3; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντά και μπορείτε να μάθετε τα πάντα πατώντας εδώ.

Το Deadpool 3 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.