Σαρώνει στον κινηματογράφο η ταινία της Taylor Swift

Ξεπέρασε ένα μεγάλο ορόσημο στο box office
30 Οκτωβρίου 2023 12:01
Σαρώνει στον κινηματογράφο η ταινία της Taylor Swift

Εδώ και μερικές εβδομάδες παίζει στους κινηματογράφους η ταινία της Taylor Swift με την ονομασία Taylor Swift: The Eras Tour και όπως όλα δείχνουν, η διάσημη τραγουδίστρια έφερε αρκετό κόσμο στις αίθουσες.

Όπως μαθαίνουμε τώρα, το Eras Tour τα πηγαίνει εξαιρετικά από τότε που έκανε πρεμιέρα, καθώς μόλις ξεπέρασε ένα μεγάλο ορόσημο στο παγκόσμιο box office. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, η ταινία έχει ξεπεράσει τα 203 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο της Σαββατοκύριακο, η ταινία είχε έσοδα περίπου 92 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που στην Αμερική έπαιζε από την ημέρα Πέμπτη έως την Κυριακή, κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 200 εκατ. Πολύ εύκολα, μόλις σε τρία Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με το Collider, το 2023 θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως η καλύτερη χρονιά της πασίγνωστης τραγουδίστριας, μιας και έφερε εκατομμύρια ανθρώπους-fans της στους κινηματογράφους. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Eras Tour, είναι ήδη η πιο επιτυχημένη εμπορικά συναυλιακή ταινία στην ιστορία.

Το παγκόσμιο φαινόμενο της πρόσφατης περιοδείας της στις ΗΠΑ, κινηματογραφήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift στην Καλιφόρνια και το επιβλητικό SoFi Stadium. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept που ζωντανεύουν όλες οι "εποχές" της Swift και των 10 στούντιο άλμπουμ της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών, που σίγουρα θα καθηλώσει τους fans της ποπ τραγουδίστριας.

To Taylor Swift: The Eras Tour προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.