Ένα post-apocalyptic θρίλερ σε Airbnb είναι η νέα ταινία του Netflix με το all-star cast (BINTEO)

Παίζουν οι Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawk και Kevin Bacon
25 Οκτωβρίου 2023 16:26
Ένα post-apocalyptic θρίλερ σε Airbnb είναι η νέα ταινία του Netflix με το all-star cast (BINTEO)

Πώς θα αντιδρούσατε αν ο κόσμος που ξέρατε κατέρρεε λόγω μιας τεράστιας κυβερνοεπίθεσης; Στην νέα ταινία του Netflix με τίτλο "Leave The World Behind" (στα ελληνικά "Άσε τον Κόσμο Πίσω") οραματίζεται ακριβώς αυτό το εφιαλτικό σενάριο, το οποίο σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Sam Esmail, δημιουργός της πολυβραβευμένης σειράς "Mr. Robot" και μαζί του έχει έναν απίθανο θίασο. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) και Μαχερσάλα Αλί (Mahershala Ali), μαζί με τους Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke), Μαϊχάλα και Κέβιν Μπέικον (Kevin Bacon). To πρώτο trailer της ταινίας είναι πραγματικά εφιαλτικό και δίνει μια γερή δόση του τι να περιμένει κανείς από αυτή όταν κυκλοφορήσει στο Netflix τον Δεκέμβριο. 

Η σύνοψη της ταινίας είναι εξίσου συναρπαστική: "Σε αυτό το αποκαλυπτικό θρίλερ, η Amanda (Julia Roberts) και ο σύζυγός της Clay (Ethan Hawke), νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, τον Archie (Charlie Evans) και τη Rose (Farrah Mackenzie). Οι διακοπές τους σύντομα ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι - ο G.H. (Mahershala Ali) και η κόρη του Ruth (Myha'la) - φτάνουν μέσα στη νύχτα, μεταφέροντας νέα για μια μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση και αναζητώντας καταφύγιο στο σπίτι που ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους. Οι δύο οικογένειες αναμετρώνται με μια διαφαινόμενη καταστροφή που γίνεται λεπτό με λεπτό πιο τρομακτική, αναγκάζοντας όλους να συμβιβαστούν με τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει."

Δείτε το trailer του Leave the World Behind 

Το Leave the World Behind (Άσε τον Κόσμο Πίσω) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.