Κυκλοφόρησαν σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Τιτανικού που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα

Με τον νεαρό Leonardo DiCaprio και την Kate Winslet
20 Οκτωβρίου 2023 09:24
Κυκλοφόρησαν σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Τιτανικού που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν σπάνιες φωτογραφίες από τον Τιτανικό (Titanic), οι οποίες δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και 27 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι εικόνες που θα βρείτε εντός του άρθρου είναι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας του James Cameron, στο Μεξικό το 1996.

Η ταινία θα γιορτάσει σε λίγο καιρό τα 26 της χρόνια και στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε τον τότε νεαρό Leonardo DiCaprio, αλλά και την Kate Winslet να “αράζουν” και να καλοπερνούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Τιτανικού.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το 1996, η Winslet ήταν μόλις 21 ετών και στην πρώτη φωτογραφία φοράει το λευκό σωσίβιο που έχει στο τέλος της ταινίας η Rose. Στις επόμενες εικόνες βλέπουμε τον DiCaprio με τα ρούχα του Jack πίσω στα παρασκήνια στο Rosarito του Μεξικό.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα έπαιξε η ανανεωμένη βερσιόν της ταινίας στους κινηματογράφους με καλύτερη ήχο και εικόνα, για να γιορτάσει τα 25 της χρόνια. Επίσης, πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι ο Τιτανικός θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε 4K Ultra HD ανάλυση για όλους τους fans που θέλουν να έχουν την οσκαρική ταινία στην καλύτερη έκδοσή της.

Η ταινία που άφησε εποχή και σημάδεψε το σινεμά κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, όντας για δεκαετίες η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με περισσότερα από $2.2 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office -μέχρι που το Avatar του Κάμερον διέλυσε αυτό το ρεκόρ το 2009.

Στην ταινία παίζουν οι: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber και Bill Paxton.

Ο Τιτανικός είχε γράψει ιστορία στα βραβεία Όσκαρ με 14 συνολικά υποψηφιότητες από όπου απέσπασε 11 χρυσά αγαλματίδια -αριθμό που ισοφάρισε το θρυλικό Ben-Hur του 1959.