Ferrari: Ο Adam Driver παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς – Δείτε το νέο trailer

Σε σκηνοθεσία Michael Mann
18 Οκτωβρίου 2023 18:05
Ferrari: Ο Adam Driver παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς – Δείτε το νέο trailer

Η NEON Films έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για την ολοκαίνουργια ταινία του Michael Mann με τίτλο Ferrari, με κεντρικό πρόσωπο εδώ τον Adam Driver (Star Wars). Ο Mann επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 7 χρόνια απουσίας και ετοίμασε τη βιογραφική δραματική ταινία του δημιουργού της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με τον Driver να υποδύεται τον Enzo Ferrari.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Mann δεν εστίασε απλώς στην άνοδο και την πτώση του Enzo Ferrari, αλλά και στην ιδιαίτερη και δύσκολη ζωή του. Η ταινία επικεντρώνεται στα ‘50s όπου βρίσκει τον Enzo Ferrari στο χείλος της οικονομικής και προσωπικής καταστροφής μετά τον θάνατο του γιου του, Dino, σε ηλικία 24 ετών από μια σπάνια ασθένεια.

Το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τον χαρακτήρα, αλλά και τα άλλα κεντρικά πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Πλάι στον Adam Driver θα βρίσκονται και οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 1957. Πίσω από το θέαμα της Formula 1, ο πρώην οδηγός Enzo Ferrari βρίσκεται σε κρίση. Η χρεοκοπία απειλεί το εργοστάσιο που ο ίδιος και η σύζυγός του, Λάουρα, έχτισαν από το τίποτα δέκα χρόνια νωρίτερα. Ο ασταθής γάμος τους πλήττεται από την απώλεια του γιου τους, Ντίνο. Η Φεράρι παλεύει να αναγνωρίσει ένα άλλο παιδί με τη Λίνα Λάρντι. Εν τω μεταξύ, το πάθος των οδηγών του για τη νίκη, τους ωθεί στα άκρα καθώς ξεκινούν τον επικίνδυνο αγώνα 1.000 μιλίων στην Ιταλία, το Mille Miglia.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης πρεμιέρας στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο Mann έκανες τις εξής δηλώσεις: "Πολύ πριν γυρίσω το Ferrari, μπόρεσα να περπατήσω στα δωμάτια του Enzo, να δω τα ημερολόγιά του, να μάθω τις συνήθειές του, να θαυμάσω την ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο της Laura, όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, να ρωτήσω τον γιατρό τους, να γνωρίσω την ανιψιά της Lina, να καταλάβω τον τρόπο και τη νεωτερικότητά της. Να καθίσω στην καρέκλα του κουρείου του Enzo, να περπατήσω στα πεζοδρόμια και να κατοικήσω στη γειτονιά του, όπου έζησα κι εγώ, να εξερευνήσω τα αστραφτερά μηχανικά μέρη μέσα σε έναν V12 κινητήρα Lampredi και τη γλυπτική των αγωνιστικών αυτοκινήτων της δεκαετίας του '50.

Και το σημαντικότερο, να ασχοληθώ με τον γιο του Enzo, τον Piero, από τον οποίο έμαθα και απορρόφησα τόσα πολλά, που προσπάθησα να ζωντανέψω τα πάθη και τη γοητεία, το καταιγιστικό πνεύμα του Enzo, την οδύνη της απώλειας ενός παιδιού, τα οπερατικά παραληρήματα, το συναισθηματικό άσυλο, την τραγωδία, το μνημειώδες στοίχημα σε έναν αγώνα και τον αγώνα για επιβίωση, τα οποία συνέπεσαν στους τέσσερις μήνες του 1957."

Το Ferrari θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.