Oppenheimer: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί για να το δείτε από την άνεση του σπιτιού σας

Έρχεται και σε συλλεκτικό steelbook το Blu-ray της ταινίας του Nolan
17 Οκτωβρίου 2023 19:49
Oppenheimer: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί για να το δείτε από την άνεση του σπιτιού σας

Το Oppenheimer που τράνταξε το καλοκαιρινό box office μαζί με την Barbie και είναι μέσα στις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες της χρονιάς αλλά και όλων των εποχών, ετοιμάζεται για να το δείτε από την άνεση του σπιτιού σας. 

Η "οικιακή" κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας του Christopher Nolan για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Τζ. Όπενχάιμερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Cillian Murphy έρχεται σε VOD υπηρεσίες και 4K Blu-Ray. Συγκεκριμένα, η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι το Oppenheimer θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακά καταστήματα και 4K Blu-ray/DVD στις 21 Νοεμβρίου, δηλαδή ακριβώς τέσσερις μήνες μετά την πρεμιέρα τις στις αίθουσες των ΗΠΑ (21 Ιουλίου). Στα ψηφιακά καταστήματα όπως αυτά των Apple TV+, Amazon Prime Video και YouTube θα είναι διαθέσιμο για streaming και ενοικίαση. Για την ιστορία, στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου. 

Μάλιστα, η 4K Blu-Ray έκδοση θα περιλαμβάνει πάνω από 3 ώρες παρασκηνιακού υλικού με συνεντεύξεις και σχολιασμό από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές. 

Η ταινία ολοκλήρωσε την box office διαδρομή της με εισπράξεις άνω των $940 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί επίτευγμα για ένα βιογραφικό φιλμ διάρκειας 3 ωρών και R-rated (ακατάλληλο για ανηλίκους). Κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά βιογραφική ταινία όλων των εποχών, σπάζοντας το ρεκόρ του "Bohemian Rhapsody".

Θεωρείται ως ένα από τα φαβορί της κούρσας των Βραβείων Όσκαρ του 2024 σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες όπως Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Ανδρικού, Β' Ανδρικού, Β' Γυναικείου, Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Μοντάζ, Ειδικών Εφέ, Ήχου, Soundtrack και Φωτογραφίας. 

Το εκπληκτικό και all-star cast του Oppenheimer περιλαμβάνει ονόματα όπως: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine. Το cast συμπληρώνουν κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι: Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.