Διέλυσε τα ταμεία η συναυλιακή ταινία της Taylor Swift σε όλον τον κόσμο

Εντός των προβλέψεων το “Eras Tour Concert Film“ στο box office
16 Οκτωβρίου 2023 19:00
Διέλυσε τα ταμεία η συναυλιακή ταινία της Taylor Swift σε όλον τον κόσμο

Σε μια άνευ προηγουμένου blockbuster κυκλοφορία μετατρέπεται το "The Eras Tour" της Taylor Swift, καθώς η συναυλιακή ταινία της αμερικανίδας ποπ σταρ διαλύει τα ταμεία σε όλον τον κόσμο. 

Κυριολεκτικά οι εισπράξεις της συναυλιακής ταινίας της που είχε γυριστεί από τις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της στις ΗΠΑ, έπεσαν εντός των προβλέψεων. Μόνο στo αμερικάνικο box office σημείωσε εισπράξεις πρώτου τετραημέρου άνω των 97$ εκατομμυρίων και συνολικά παγκοσμίως ξεπέρασε τα $130 εκατομμύρια δολάρια

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο άνοιγμα συναυλιακής ταινίας όλων των εποχών, αλλά και ένα από τα καλύτερα ανοίγματα από εμπορικής άποψης του 2023. Αναλυτές του box office όπως ο Jeff Bock της Exhibitor Relations αναφέρει στο Variety ότι "αυτός ο Οκτώβριος θα ήταν απαίσιος για το box office χωρίς την Taylor Swift. Πρόκειται για μια λαμπρή στιγμή της"

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο εξωτερικό η τιμή του εισιτηρίου του "The Eras Tour" ήταν υψηλότερη από το κανονικό και συγκεκριμένα στα $19.89 για τους ενήλικες και στα $13.13 δολάρια για τους ανήλικους, κάτι το οποίο δεν απέτρεψε τους fans της από το να πάνε σωρηδόν στις αίθουσες.  

 

Το παγκόσμιο φαινόμενο της πρόσφατης περιοδείας της στις ΗΠΑ, κινηματογραφήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift στην Καλιφόρνια και το επιβλητικό SoFi Stadium. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept που ζωντανεύουν όλες οι "εποχές" της Swift και των 10 στούντιο άλμπουμ της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών, που σίγουρα θα καθηλώσει τους fans της ποπ τραγουδίστριας. 

To Taylor Swift: The Eras Tour προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.