Maestro: Δείτε νέο υλικό από την επόμενη δραματική ταινία του Netflix με τον Bradley Cooper

Σε παραγωγή Martin Scorsese και Steven Spielberg
11 Οκτωβρίου 2023 23:43
Maestro: Δείτε νέο υλικό από την επόμενη δραματική ταινία του Netflix με τον Bradley Cooper

Κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από τη νέα μεγάλη βιογραφική και δραματική ταινία του Netflix, με τίτλο Maestro. Σε αυτήν πρωταγωνιστή ο Bradley Cooper στο ρόλο του Leonard Bernstein, καθώς βασίζεται στην ζωή του θρυλικού συνθέτη. Επίσης, στην ταινία θα δείτε και την Carey Mulligan στο ρόλο της συζύγου του ονόματι Felicia Montealegre.

Πρόκειται για τη νέα ταινία του Cooper μετά το υποψήφιο για Όσκαρ, A Star Is Born όπου και πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο ίδιος, με το σενάριο να το υπογράφει μαζί με τον Josh Singer της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "Spotlight".

Πλάι τους θα βρίσκονται επίσης και οι Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton και Miriam Shor. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Martin Scorsese και ο Steven Spielberg.

Η ταινία έχει έλαβε αρκετά θετικές εντυπώσεις όταν έπαιξε στο Venice International Film Festival και οι νέες εικόνες έρχονται μέσα από το Vogue.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει τα εξής: “Αυτή η ατρόμητη ιστορία αγάπης παρουσιάζει τη μακροχρόνια σχέση του μαέστρου-συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν”.

Το Maestro θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ θα παίξει και σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου.