Το νέο trailer του The Marvels κλείνει ραντεβού για τον κινηματογράφο!

Τον επόμενο μήνα η πρεμιέρα
10 Οκτωβρίου 2023 17:21
Το νέο trailer του The Marvels κλείνει ραντεβού για τον κινηματογράφο!

Τα Marvel Studios μόλις κυκλοφόρησαν ένα ακόμη σύντομο trailer από το The Marvels και σάς καλεί στον κινηματογράφο για να δείτε την ολοκαίνουργια ταινία του MCU. Πρόκειται για ένα βίντεο που διαρκεί μόλις 46 δευτερόλεπτα και επικεντρώνεται στην Captain Marvel, την οποία υποδύεται για ακόμη μια φορά η Brie Larson.

Ωστόσο, η νέα περιπέτεια της Marvel θα είναι άκρως επικίνδυνη και θα χρειαστεί και τη βοήθεια της Monica Rambeau που την υποδύεται η Teyonah Parris, αλλά και της Kamala Khan/Ms. Marvel της Iman Vellani.

Με τίτλο “The Return of Captain Marvel” το νέο trailer της επερχόμενης ταινίας παρουσιάζει και μερικές σκηνές που δεν είχαμε δει στο παρελθόν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Τα υπόλοιπα μέλη του cast της ταινίας The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου 2023.