Ευχάριστα νέα για την κυκλοφορία του Deadpool 3 με Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Νέα ρεπορτάζ καθησυχάζει τα όσα λέγονται περί καθυστέρησης της ταινίας
10 Οκτωβρίου 2023 00:39
Ευχάριστα νέα για την κυκλοφορία του Deadpool 3 με Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Η μαζική απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ έθεσε σε κίνδυνο την πολυαμανεόμενη πρεμιέρα του Deadpool 3 στους κινηματογράφους. Πριν από μερικές μέρες τα αιτήματα των σεναριογράφων και του σωματείου Writer's Guild of America ξεπεράστηκαν και βρέθηκε η χρυσή τομή, με αποτέλεσμα το μόνο συνδικάτο που παραμένει σε απεργία να είναι το SAG-AFTRA, δηλαδή αυτό των ηθοποιών. 

Επειδή και εκεί αρχίζει να διαφαίνεται "λευκός καπνός" στις διαπραγματεύσεις μεταξύ AMPTP (στούντιο του Χόλιγουντ) και SAG-AFTRA, τα μεγάλα στούντιο προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μερά, όπου όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα πριν την απεργία. Και ένα ευχάριστο νέο για την παραγωγή του Deadpool 3 φέρνει το ρεπορτάζ του έγκυρου The Wrap

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το Deadpool 3 αποτελεί μαι από τις "ύψιστης σημασίας" παραγωγές του Χόλιγουντ που θα επιστρέψει με τα μούτρα στο πλατό για να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος. Πρακτικά μεταφέρει ότι η Marvel Studios και η Disney σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα και το post-production του Deadpool 3 τόσο γρήγορα ώστε να μη καθυστερήσει και να τηρήσουν την προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας για τον Μάιο του 2024

Τέτοιες "ύψιστης σημασίας" παραγωγές που θα μπουν σε fast-track παραγωγή είναι επίσης τα "Mission Impossible: Dead Reckoning Part 2", "Beetlejuice 2" και το "Captain America: Brave New World". 

Πρόσφατα, φωτιά στις φήμες περί συμμετοχής της Taylor Swift στην ταινία των Ryan Reynolds (Deadpool) και Hugh Jackman (Wolverine) έβαλε η πρόσφατη συνάντησή τους σε αγώνα του NFL. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο αλλά διακόπηκαν λίγο καιρό μετά, λόγω της απεργίας των WGA/SAG-AFTRA σωματείων. Παρά τις απεργίες, η Marvel Studios φαίνεται πως θα διατηρήσει την πρεμιέρα της ταινίας για τις 3 Μαΐου 2024.