Γίνεται μια ταινία δράσης να είναι... βουβή; Κι όμως δείτε το trailer αυτό και θα καταλάβετε

Την 1η Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους
03 Οκτωβρίου 2023 15:12
Γίνεται μια ταινία δράσης να είναι... βουβή; Κι όμως δείτε το trailer αυτό και θα καταλάβετε

Αν είστε από εκείνους που λατρεύουν τις περιπέτειες μέσα στα Χριστούγεννα, τότε να σας πούμε ότι κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το Silent Night με πρωταγωνιστή τον Joel Kinnaman (For All Mankind, RoboCop, The Killing).

Πρόκειται για μία ταινία που δεν έχει διαλόγους -όπως είδαμε πρόσφατα και στο No One Will Save You και είναι σε σκηνοθεσία του θρυλικού δημιουργού, John Woo, των Face/Off, Mission: Impossible II, The Killer και άλλων ταινιών.

Σύμφωνα με την περίληψη, η ταινία επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Kinnaman που ονομάζεται Godlock. Εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με μία ασύλληπτη τραγωδία όταν την παραμονή των Χριστουγέννων γίνεται μάρτυρας του θανάτου του γιου του, του οποίου ο θάνατος ήρθε εντελώς τυχαία από πυρά δύο συμμοριών.

Ο Godlock δέχεται επίσης πυρά στον λαιμό του με αποτέλεσμα να μείνει μουγγός, αλλά καθώς αναρρώνει στοιχειώνεται από όλα αυτά που είχαν συμβεί και θέλει να πάρει εκδίκηση. Έτσι, αποφασίζει να προετοιμαστεί κατάλληλα, να πάρει εκδίκηση και μπαίνει σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Robert Archer Lynn (Prisoner), ενώ παίζουν και οι Scott Mescudi, Catalina Sandino Moreno και Harold Torres.

Το Silent Night θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer παρακάτω.