Το Leave The World Behind του Netflix έχει Julia Roberts και Mahershala Ali και υπόσχεται πολλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Ethan Hawke και Myha’la Herrold
02 Οκτωβρίου 2023 16:29
Το Leave The World Behind του Netflix έχει Julia Roberts και Mahershala Ali και υπόσχεται πολλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το trailer για την επόμενη μεγάλη ταινία του που έρχεται με την ονομασία Leave The World Behind (Άσε τον Κόσμο Πίσω) που αναμένεται να παίξει αυτόν τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για μία ταινία με ένα ιδιαίτερο σενάριο και μία υπόθεση που υπόσχεται πολλά. Οι διακοπές μιας οικογένειας αναστατώνονται, όταν δύο άγνωστοι καταφθάνουν τη νύχτα αναζητώντας καταφύγιο από μια κυβερνοεπίθεση που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Η πρώτη οικογένεια είναι αυτή της Julia Roberts και του Ethan Hawke, όταν δύο άγνωστοί που τους υποδύονται οι Mahershala Ali και Myha’la Herrold καταφθάνουν σπίτι τους εντελώς ξαφνικά.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Sam Esmail, ο οποίος ήταν showrunner και παραγωγός στο Mr. Robot, ενώ έχει δουλέψει και σε άλλα projects όπως το Homecoming, το Comet και το Risk. Επίσης, εκείνος έγραψε και το σενάριο του Leave The World Behind μαζί με τον Rumaan Alam. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που έγινε και best seller.

Το Leave The World Behind (Άσε τον Κόσμο Πίσω) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.