Η Marvel ετοιμάζει νέα ταινία με τους X-MEN

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι έρχεται νέα ταινία
01 Οκτωβρίου 2023 13:31
Η Marvel ετοιμάζει νέα ταινία με τους X-MEN

Σας έλειψαν οι X-MEN; Όπως όλα δείχνουν, τα Marvel Studios έχουν στα σκαριά μία ολοκαίνουργια ταινία, που θα πάρει μπρος τώρα που τελείωσε η απεργία με τους σεναριογράφους. Το ρεπορτάζ έχει το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι έχει πολλές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι όντως έρχεται νέο X-MEN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Marvel θα αρχίσει να κλείνει διάφορες συναντήσεις με σεναριογράφους μέσα στο φθινόπωρο και να μιλήσουν για μία νέα ταινία X-MEN. Οι insiders του χώρου που μίλησαν στο Deadline λένε ότι η εταιρία δεν βιάζεται ακόμα, καθώς δεν έχει δρομολογήσει το project και κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στους σεναριογράφους μέσα στο 2024.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες σχετικά με την ταινία, αλλά σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans σε όλο τον κόσμο που περιμένουν την επιστροφή αυτών των χαρακτήρων εδώ και χρόνια.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι οι X-MEN είναι από τα δημοφιλέστερα σύμπαντα της Marvel, όπου εκτός από κόμικς και carton σειρές, είδαμε και επτά ταινίες σε παραγωγή της Fox, ένα spin-off franchise με τρεις ταινίες του Wolverine, και πολλά άλλα. Ωστόσο η τελευταία ταινία Dark Phoenix του 2019 δεν τα πήγε τόσο καλά στο box office, με αποτέλεσμα το σύμπαν των X-MEN να παραμείνει «στον πάγο».

Η Marvel δεν θέλησε να σχολιάσει όλα τα παραπάνω. Επειδή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, λοιπόν, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Εσείς θα θέλατε να δείτε μία νέα X-MEN ταινία; Πείτε μας στα σχόλια!