Το Elemental είχε την καλύτερη πρεμιέρα για το 2023 στο Disney+

Μεγάλη επιτυχία
19 Σεπτεμβρίου 2023 15:05
Το Elemental είχε την καλύτερη πρεμιέρα για το 2023 στο Disney+

Το Elemental έφτασε στο Disney+ πριν από λίγες ημέρες και όπως μαθαίνουμε τώρα, η ταινία της Pixar είχε την καλύτερη πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία για το 2023 μέχρι σήμερα.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα η Disney μέσα από ένα νέο δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει ότι το Elemental συγκέντρωσε 26.4 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες πέντε ημέρες από την πρεμιέρα του, δηλαδή από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτό το νούμερο καθιστά το Elemental ως την μεγαλύτερη πρεμιέρα ταινίες κινουμένων σχεδίων μετά το Turning Red που ήρθε τον Μάρτιο του 2022.

Επίσης, το Elemental είχε καλύτερα νούμερα και από την live-action ταινία The Little Mermaid που επίσης έφτασε στο Disney+ πολύ πρόσφατα. Όπως μάθαμε πρόσφατα, η Μικρή Γοργόνα συγκέντρωσε 16 εκατομμύρια προβολές σε πέντε ημέρες.

Η ταινία Elemental (Στο Στοιχείο τους), από την Disney και την Pixar, συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του 2023 παγκοσμίως, με εισπράξεις $480 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office. Η πρωτότυπη ταινία, που διαδραματίζεται στην Πόλη των Στοιχείων, όπου οι κάτοικοι της Φωτιάς, του Νερού, της Γης και του Αέρα ζουν μαζί, μας συστήνει τη Φλόγα / Ember μία θαρραλέα, εύστροφη και δυναμική νεαρή γυναίκα που αλλάζει πεποιθήσεις για τον κόσμο και για το ποια θέλει να είναι, όταν γίνεται φίλη με τον πολύ πιο χαλαρό και ευέλικτο, Νηρέα / Wade.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Ember και Wade δανείζουν τις φωνές τους οι Leah Leeis και Mamoudou Athie αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία του "Elemental" ανέλαβε ο βετεράνος της Pixar, Peter Sohn, γνωστός για το "The Good Dinosaur" του 2015, ενώ το σενάριο υπογράφει η Brenda Hsueh. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μουσική της ταινίας επιμελείται ο θρυλικός Thomas Newman.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Άλκης Ζερβός, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργος Τσουμάνης, Κώστας Φιλίππογλου, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Τίτος Γρηγορόπουλος, Χρήστος Θάνος, Αλεξάνδρα Ηλία, Δανάη Νικολάτου.

Το Elemental παίζει μέσα από το Disney+.