Το Elemental έφτασε στο Disney+

Η ταινία της Pixar και στην streaming υπηρεσία
15 Σεπτεμβρίου 2023 14:56
Το Elemental έφτασε στο Disney+

Εδώ και λίγες ώρες έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ολοκαίνουργια ταινία της Pixar και της Disney, μέσα από το Disney+. Πιο συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, το Elemental (Στο Στοιχείο τους) έφτασε πλέον στην υπηρεσία και μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Το Elemental έγινε διαθέσιμο στο Disney+ πριν δύο εικοσιτετράωρα και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το δείτε, σε περίπτωση που δεν το παρακολουθήσατε στους κινηματογράφους. Παράλληλα έφτασε και το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους», έτσι ώστε να πάρετε μια ακόμη δόση από την ταινία της Pixar.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που είχε στείλει παλιότερα η Disney Ελλάδας:

Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar, συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του 2023 παγκοσμίως, με εισπράξεις $480 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office. Η πρωτότυπη ταινία, που διαδραματίζεται στην Πόλη των Στοιχείων, όπου οι κάτοικοι της Φωτιάς, του Νερού, της Γης και του Αέρα ζουν μαζί, μας συστήνει τη Φλόγα / Ember (με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου / Leah Lewis), μία θαρραλέα, εύστροφη και δυναμική νεαρή γυναίκα που αλλάζει πεποιθήσεις για τον κόσμο και για το ποια θέλει να είναι, όταν γίνεται φίλη με τον πολύ πιο χαλαρό και ευέλικτο, Νηρέα / Wade (με τις φωνές των Ορέστη Χαλκιά / Mamoudou Athie). 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Ember και Wade δανείζουν τις φωνές τους οι Leah Leeis και Mamoudou Athie αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία του "Elemental" ανέλαβε ο βετεράνος της Pixar, Peter Sohn, γνωστός για το "The Good Dinosaur" του 2015, ενώ το σενάριο υπογράφει η Brenda Hsueh. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μουσική της ταινίας επιμελείται ο θρυλικός Thomas Newman.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Άλκης Ζερβός, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργος Τσουμάνης, Κώστας Φιλίππογλου, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Τίτος Γρηγορόπουλος, Χρήστος Θάνος, Αλεξάνδρα Ηλία, Δανάη Νικολάτου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ώρες τρέχει μια ολοκαίνουργια προσφορά για το Disney+, με 1.99 ευρώ το μήνα για τρεις μήνες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.