Μεγάλη επιτυχία για την Μικρή Γοργόνα στο Disney+ - Από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της υπηρεσίας

Μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες της
12 Σεπτεμβρίου 2023 07:54
Μεγάλη επιτυχία για την Μικρή Γοργόνα στο Disney+ - Από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της υπηρεσίας

Το The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα) έκανε πριν από μερικές ημέρες πρεμιέρα στο Disney+ και όπως όλα δείχνουν, η live-action ταινία της Disney τα πηγαίνει εξαιρετικά. Όπως έγινε γνωστό, το πόνημα του Rob Marshall είναι πλέον από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της υπηρεσίας. 

Πιο συγκεκριμένα, το The Little Mermaid ξεπέρασε τις 16 εκατομμύρια προβολές (views) στο Disney+ μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες του που έγινε διαθέσιμο. Επίσης, είχε μία από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες στην ιστορία της υπηρεσίας.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα η ίδια η Disney και αναφέρει ότι πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, μετά την ήδη τεράστια πορεία που είχε η ταινία στους κινηματογράφους, αφού κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 569 εκατομμύρια δολάρια στο box office. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns). Ο Alan Menken επιστρέφει για το soundtrack και τα τραγούδια της ταινίας μαζί με τον Lin-Manuel Miranda των "Moana" και "Encanto" καθώς υπογράφουν τέσσερα νέα κομμάτια για το remake του The Little Mermaid.  

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Halle Bailey ως Ariel, Melissa McCarthy ως Ursula, ο Javier Bardem ως Βασιλιάς Τρίτωνας, ο Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Έρικ, ο Daveed Diggs δανείζει τη φωνή του στον κάβουρα Sebastian, η Awkwafina στην Scuttle και ο Jacob Tremblay στον Flounder. 

Το The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα) έκανε πρεμιέρα στο Disney+ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Tags: