ΦΗΜΗ: Μεγάλο στούντιο του Hollywood ετοιμάζει Zelda ταινία με κανονικούς ηθοποιούς

Στα σκαριά η live action προσαρμογή του franchise
11 Σεπτεμβρίου 2023 14:01
ΦΗΜΗ: Μεγάλο στούντιο του Hollywood ετοιμάζει Zelda ταινία με κανονικούς ηθοποιούς

Όπως όλα δείχνουν, η animated Super Mario ταινία που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office στις αρχές της χρονιάς ήταν μόνο η αρχή για τις κινηματογραφικές παραγωγές της Nintendo. Τώρα, μετά από μήνες έντονης φημολογίας, φαίνεται πως η ταινία The Legend of Zelda απέκτησε πλέον "στέγη".

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο εξαιρετικά αξιόπιστος leaker @MyTimeToShineH στο X (πρώην Twitter), ο οποίος φέρνει τακτικά πληροφορίες στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές, έγραψε χαρακτηριστικά: "Η Universal ετοιμάζει μια live action Legend of Zelda ταινία".

Η σχετική ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως για την ώρα δεν έχουμε απολύτως καμία πληροφορία σχετικά με την ταινία. Για παράδειγμα, δεν ξέρουμε αν θα βασίζεται στο σενάριο κάποιου συγκεκριμένου παιχνιδιού, αν ο Link θα μιλάει ή γενικότερα αν θα είναι ο πρωταγωνιστής!

Η επιλογή της Universal Pictures πάντως, του στούντιο δηλαδή των Jurassic Park, Fast & Furious και Oppenheimer, δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για τη μητρική εταιρία της Illumination, η οποία ευθύνεται για το The Super Mario Bros. Movie που κατέγραψε τεράστια επιτυχία. Για την ακρίβεια, η ταινία έσπασε πολυάριθμα ρεκόρ στο box office, γεμίζοντας τα ταμεία με περισσότερα από 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για την ιστορία, πρόσφατα είχε ερωτηθεί σχετικά με το αν του αρέσει η ιδέα, ο παραγωγός της σειράς, Eiji Aonuma. Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο Polygon, ο Aonuma ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά Zelda, ειδικά μετά την επιτυχία του The Super Mario Bros. Movie, το οποίο απέφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ο Aonuma απάντησε: "Πρέπει να πω ότι ενδιαφέρομαι. Σίγουρα. Αλλά το ότι ενδιαφέρομαι εγώ για κάτι, δεν αρκεί για να συμβούν κάποια πράγματα, δυστυχώς".

Τέλος, πρόσφατα και ο Shigeru Miyamoto είχε κάνει και αυτός ενθαρρυντικές δηλώσεις για περισσότερες Nintendo ταινίες και σειρές, μετά την τεράστια επιτυχία του Super Mario Bros. Movie της Illumination. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.