Aquaman 2: Ο Jason Momoa επιστρέφει στο πρώτο teaser trailer του sequel!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
11 Σεπτεμβρίου 2023 09:59
Aquaman 2: Ο Jason Momoa επιστρέφει στο πρώτο teaser trailer του sequel!

Μετά τις ατελείωτες φήμες των τελευταίων μηνών για τα διάφορα προβλήματα που συνάντησε η παραγωγή του Aquaman 2, για το οποίο έγιναν πολλαπλά reshoots, η DC δηλώνει επιτέλους έτοιμη. Συγκεκριμένα, η εταιρία ξεκίνησε την προώθηση της ταινίας, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer του sequel.

Το εν λόγω βίντεο είναι αρκετά σύντομο, με διάρκεια περίπου 30 δευτερόλεπτα, αλλά παρόλα αυτά περιλαμβάνει αρκετά καρέ έντονης δράσης από τη νέα περιπέτεια του Jason Momoa. Παράλληλα, το teaser ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση τόσο για την πρεμιέρα της ταινίας το Δεκέμβριο, όσο και για τη δημοσίευση του πρώτου επίσημου trailer σε τέσσερις ημέρες από τώρα.

Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το πρώτο teaser trailer του Aquaman and the Lost Kingdom:

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να οδηγείται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο απειλητικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή.