Το Spider-Man: No Way Home έρχεται στο Netflix και τώρα ξέρουμε πότε

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την παρακολουθήσετε
10 Σεπτεμβρίου 2023 13:02
Το Spider-Man: No Way Home έρχεται στο Netflix και τώρα ξέρουμε πότε

Μετά τα Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home, το Netflix Ελλάδας πρόκειται να φέρει την 3η ταινία με πρωταγωνιστή τομ Tom Holland και την Zendaya στην υπηρεσία του. Ναι, η επιτυχημένη ταινία των Sony Pictures και Marvel πρόκειται να καταφθάσει πολύ σύντομα στην υπηρεσία και τώρα ξέρουμε πότε ακριβώς. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot” στην εφαρμογή του Netflix, μάθαμε ότι το Spider-Man: No Way Home θα έρθει στην υπηρεσία την 1η του Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία ήταν από τις πιο επιτυχημένες το 2021 που κυκλοφόρησε, αφού είχε έσοδα που ξεπέρασαν τα 1.9 διεσεκατομμύρια δολάρια. 

Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Οκτωβρίου, θα υπάρχουν στο Netflix όλες οι κεντρικές Spider-Man ταινίες του Tom Holland, για να τις παρακολουθήσετε σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη. 

Η πλοκή της ταινίας: 

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος. 

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church και Tony Revolori. 

Το Spider-Man: No Way Home θα καταφθάσει στο Netflix Ελλάδας την 1η του Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη την ταινία, μπορείτε να βρείτε το επίσημο trailer της μέσα από τον player που ακολουθεί.