Πρώτη ματιά στο sequel του Winnie-The-Pooh: Blood and Honey

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία, έρχεται το 2ο μέρος
08 Σεπτεμβρίου 2023 17:59
Πρώτη ματιά στο sequel του Winnie-The-Pooh: Blood and Honey

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι ετοιμάζεται το sequel της αρκετά επιτυχημένης ταινίας Winnie-The-Pooh: Blood and Honey. Η viral horror ταινία κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους της Ελλάδας, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, κατάφερε να αποσπάσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο παγκόσμιο box office. 

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το sequel. Το αποκλειστικό έχει το The Hollywood Reporter, και στην πρώτη εικόνα βλέπουμε και πάλι τον εμβληματικό Γουίνι να κάθεται σε μία πολυθρόνα σε ένα αρκετά εφιαλτικό και σκοτεινό σκηνικό. Επίσης, εμφανίζονται και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ολόκληρο το cast του sequel, αλλά μάθαμε ότι θα παίξει και ο Simon Callow του Four Weddings and a Funeral, ενώ θα εμφανιστούν και οι Scott Chambers, Ryan Olivia και Peter DeSouza-Feighoney. Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Matt Leslie, μαζί με τον Rhys Frake-Waterfield.  

Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2024, καθώς όπως είχαμε μάθει παλιότερα, τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο και έτσι και έγινε. Η παραγωγή πήρε μπρος και φαίνεται ότι μελλοντικά ίσως δούμε και το πρώτο teaser βίντεο. 

Το sequel θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει και στα Return of Krampus, The Area 51 Incident, ενώ ετοιμάζει και άλλα horror projects, τα Bambi: The Reckoning και Peter Pan’s Neverland Nightmare. 

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Winnie the Pooh: Blood & Honey, μέσα από το αναλυτικό review μας το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης. 

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey είχε budget τα 100.000 δολάρια και κατάφερε να κερδίσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια στο box office.