Το The Nun II παίζει από σήμερα σε όλους τους κινηματογράφους της Ελλάδας

Η Καλόγρια 2 είναι σε σκηνοθεσία του Michael Chaves
07 Σεπτεμβρίου 2023 22:56
Το The Nun II παίζει από σήμερα σε όλους τους κινηματογράφους της Ελλάδας

Το σύμπαν του Conjuring μεγαλώνει κι άλλο, καθώς από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας το The Nun II (Η Καλόγρια ΙΙ). Πιο συγκεκριμένα, η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας The Nun έφτασε στα μέρη μας μία μέρα πριν την πρεμιέρα της στην Αμερική και υπόσχεται να σας κατατρομάξει. 

Μάλιστα, πολλά αμερικανικά μέσα μιλάνε ήδη για την καλύτερη ταινία του The Conjuring Universe -εκτός από τις κεντρικές τρεις ταινίες. Το The Nun II έρχεται σε σκηνοθεσία του Michael Chaves, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Ian Goldberg, Richard Naing και Akela Cooper. 

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: 

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. 
Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας. 

Όσον αφορά το cast, η Katelyn Rose Downey επιστρέφει ως Sophie, ενώ πλάι της βρίσκεται και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές. Παίζουν επίσης οι Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Jonas Bloquet και Anouk Darwin Homewood. 

Το The Nun II (Η Καλόγρια ΙΙ) παίζει από σήμερα σε όλους τους κινηματογράφους της Ελλάδας.