Το The Marvels ακούγεται ότι θα είναι η μικρότερη σε διάρκεια ταινία του MCU

Και μάλλον θα σπάσει το αντίστοιχο ρεκόρ
29 Αυγούστου 2023 23:49
Το The Marvels ακούγεται ότι θα είναι η μικρότερη σε διάρκεια ταινία του MCU

Η επόμενη ταινία στο καλεντάρι της Marvel Studios είναι το ταλαιπωρημένο "The Marvels" ή αλλιώς Captain Marvel 2, το οποίο αναμένεται τον Νοέμβριο και ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι θα σπάσει ένα ρεκόρ όσον αφορά τη διάρκεια. 

Το sequel του Captain Marvel, όπου πρωταγωνιστεί το τρίο των  Brie Larson, Iman Vellani και Teyonah Parris στους ρόλους των Carol Danvers/ Captain Marvel, Kamala Khan/ Ms. Marvel και Monica Rambeau/ Photon, λέγεται ότι θα είναι και η μικρότερη σε διάρκεια ταινία στην ιστορία του MCU. 

Πληροφορίες που μεταφέρει ο Cryptic HD Quality στο X (πρώην Twitter) κάνει λόγο ότι το The Marvels θα έχει διάρκεια που φτάνει τα 97 λεπτά ή αλλιώς μία ώρα και 38 λεπτά περίπου μαζί με τα credits της. Ο ίδιος insider έχει αποκαλύψει με καλό σερί τις διάρκειες κι άλλων σειρών και ταινιών τόσο της Marvel όσο και του Star Wars. 

Από τη μία αυτό θα την κάνει σαν μια ταινία χωρίς filler και γεμάτη δράση, αλλά θα σπάσει το ρεκόρ που κρατούσαν οι ταινίες "The Incredible Hulk" και "Thor: The Dark World" που η διάρκειά τους ήταν στα 112 λεπτά. 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast της ταινίας The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton σε ρόλο μιας άγνωστης μέχρι στιγμής villain. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.

Αποτελεί επίσης την 3η κατά σειρά ταινία του Phase 5 του MCU, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με το Ant-Man and the Wasp: Quantumania και συνεχίστηκε με το Guardians of the Galaxy Vol. 3

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.