Φήμη: Απολύθηκαν οι σεναριογράφοι των Avengers: The Kang Dynasty και “Secret Wars“

Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες από insider της Marvel
28 Αυγούστου 2023 21:50
Φήμη: Απολύθηκαν οι σεναριογράφοι των Avengers: The Kang Dynasty και “Secret Wars“

Το σίγουρο είναι ότι η συνεχιζόμενη απεργία των σωματείων SAG-AFTRA/WGA (ηθοποιών και σεναριογράφων) έχει προκαλέσει μπλακάουτ σε όλο το Χόλιγουντ και φυσικά αυτό παρασέρνει και το μεγάλο πλάνο της Marvel Studios για το Infinity Saga και το επικό φινάλε που θέλει να ετοιμάσει με τα Avengers 5 και 6

Παρόλο που αυτές οι ταινίες βρίσκονται σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης, από τα λιγοστά που γνωρίζουμε είναι ότι ο Destin Daniel Cretton θα σκηνοθετήσει το "Avengers: The Kang Dynasty", ενώ είναι άγνωστο ακόμη ποιός θα αναλάβει το "Avengers: Secret Wars". Γνωρίζαμε ότι ο Jeff Loveness (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) θα αναλάβει το σενάριο του Kang Dynasty και ο Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness). 

Τώρα, ωστόσο, ο γνωστός insider της Marvel, @MyTimeToShineHello στο X(πρώην Twitter) προχώρησε στην αποκάλυψη ότι το δίδυμο Loveness και Waldron έχει απολυθεί από τις θέσεις του, έχοντας προχωρήσει για άλλα projects. Την ίδια ώρα η Marvel Studios περιμένει υπομονετικά να τελειώσει το θέμα των απεργιών και να υπογραφεί ένα νέο deal, με σκοπό να αναζητήσουν νέους σεναριογράφους για τα πιο σημαντικά projects ολόκληρου του MCU.

Πρόσφατα, οι δύο Avengers ταινίες αλλά και ολόκληρο το υπόλοιπο Phase 5 και Phase 6 του MCU αναγκάστηκε να αλλάξει ολοκληρωτικά τις ημερομηνίες πρεμιέρας των ταινιών του, λόγω της μαζικής απεργίας. Φυσικά τα παραπάνω αποτελούν φήμες προς το παρόν, επομένως καλό είναι να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. 

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Kevin Feige για το Avengers 6 είναι να φέρει τους πάντες στη μεγάλη οθόνη για το πιο επικό superhero crossover που έγινε ποτέ

Πλέον, το Avengers: The Kang Dynasty αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.