Avengers: Secret Wars - To τρελό σχέδιο της Marvel για να γίνει μεγαλύτερο από το Endgame

Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει αλλά ο Kevin Feige έχει μια ιδέα
22 Νοεμβρίου 2022 16:39
Avengers: Secret Wars - To τρελό σχέδιο της Marvel για να γίνει μεγαλύτερο από το Endgame

Μπορεί το Avengers 6 ή επίσημα "Avengers: Secret Wars" να ξεπεράσει το έπος του Avengers: Endgame; Όλοι λένε πως είναι πολύ δύσκολο και το έχει παραδεχτεί μέχρι και ο "Hulk" Mark Ruffalo, αλλά η Marvel Studios ίσως να έχει το σχέδιο για να τα καταφέρει. 

H πρώτη επανένωση των Avengers, μετά το φινάλε του Infinity Saga το 2019, αναμένεται στο Avengers: The Kang Dynasty το 2025, όμως το "masterplan" της Marvel και του Kevin Feige λέει ότι το "Secret Wars" είναι αυτό που θα κάνει το μεγάλο μπάμ. 

Ετοιμαστείτε για σκηνή Portals 2.0

Θυμάστε την εμβληματική σκηνή με τα portals που άνοιξαν και ξεχύθηκε όλο το MCU για την τελική μάχη με τον Thanos; Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το Secret Wars με ένα φιλόδοξο πλάνο. 

Σύμφωνα με μια νέα φήμη που μοιράστηκε το Heavy Spoilers και άλλοι διάφοροι insiders στο Twitter έχουν επιβεβαιώσει, ο Kevin Feige θέλει να κάνει τη μεγαλύτερη MCU ταινία όλων των εποχών βάζοντας ακόμη περισσότερους χαρακτήρες από όσους εμφανίστηκαν στο "Endgame". 

Συγκεκριμένα ο Feige βάλλεται και προσπαθεί να φέρει κυριολεκτικά τους πάντες, τόσο από το παρελθόν όσο και από παρόν του MCU, είτε με μικρή είτε με μεγάλη συμμετοχή. Η ιδέα είναι πρακτικά μια αναβίωση της άκρως εμβληματικής "Portals" σκηνής του χωρίς ωστόσο να περιορίζεται σε χαρακτήρες εντός του MCU, αλλά να φέρει αυτή τη φορά ένα σωρό χαρακτήρες από το Multiverse, συμπεριλαμβανομένων των X-Men και των Fantastic Four

Υποθέτουμε λοιπόν ότι έτσι μπορεί να δούμε ξανά τον Captain America του Chris Evans, τον Iron Man του Robert Downey Jr., ακόμη και τους παλιούς Fantastic Four (με Iain Griffith και Jessica Alba) και X-Men από εποχής 20th Century Fox. Ήδη ο Wolverine του Hugh Jackman γνωρίζουμε ότι θα επανεμφανιστεί εντός του MCU για χάρη του Deadpool 3

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν προς το παρόν φήμες για αυτό λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. Αν και δε φαντάζει τραβηγμένο το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, καθώς η Marvel Studios σίγουρα θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον εαυτό της μετά το σαρωτικό σε εισπράξεις Avengers: Endgame. 

Marvel: Θα επιστρέψουν οι σκηνοθέτες του Avengers Endgame στο MCU; - Οι Russos απαντούν

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.