Έξαλλος ο 50 Cent με τη γκάφα στην αφίσα της ταινίας The Expendables 4

Την τρόλαρε παράλληλα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram
25 Αυγούστου 2023 01:06
Έξαλλος ο 50 Cent με τη γκάφα στην αφίσα της ταινίας The Expendables 4

Μπορεί το EXPEND4BLES (ή αλλιώς The Expendables 4) να είναι η επανένωση της ομάδας των "Αναλώσιμων" στη μεγάλη οθόνη με τους Τζέισον Στέιθαμ και Σιλβέστερ Σταλόνε αλλά έγινε μια γκάφα στο διαφημιστικό υλικό της ταινίας, που τουλάχιστον από τον 50 Cent, που συμπρωταγωνιστεί μαζί τους, δεν πέρασε απαρατήρητη. 

Ο πασίγνωστος ράπερ και ηθοποιός έγινε έξαλλος με το πόσο κακό photoshop έχει γίνει στην αφίσα του χαρακτήρα του στην ταινία Expend4bles, ο οποίος ονομάζεται "Easy Day", σε σημείο που την τρόλαρε σε...υπερθετικό βαθμό. Όπως έγραψε στο Instagram του αναρτώντας την αφίσα: "Τι διάολο ξεμείναμε από λεφτά; Γιατί το κεφάλι μου δε μοιάζει σα να είναι κολλημένο με το σώμα μου. Πάω στοίχημα ότι έκαναν κούκλο τον Σταλόνε.

Πάντως παρόμοιο μοτίβο εικόνας έχουν όλα τα character posters του Expendables 4, αλλά φαίνεται ότι στην περίπτωση 50 Cent, η κακοτεχνία στο Photoshop έβγαζε περισσότερο μάτι. 

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Στην 4η ταινία των Αναλώσιμων, η γνωστή ομάδα των ελίτ μισθοφόρων με τους Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και Sylvester Stallone θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Uko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Scott Waugh (xXx, Need for Speed). Η επίσημη σύνοψη του Expend4bles: "Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γενιάς «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα». Φέτος τον Σεπτέμβριο, οι κορυφαίοι σταρ ταινιών δράσης επιστρέφουν ξανά με την 4η ταινία του επιτυχημένου franchise, όπου μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη."

Για την ιστορία, το Expend4bles αποτέλεσε μια από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες, που τα τελευταία δύο χρόνια, επέλεξαν την συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματά τους, μαζί με τις ταινίες "The Enforcer" με τον Antonio Banderas και "The Bricklayer" με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Η πλειοψηφία των γυρισμάτων του The Expendables 4 έγιναν στα ειδικά υπερσύγχρονα στούντιο της Millenium Films και Nu Boyana Hellenic, που βρίσκονται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Το EXPEND4BLES (Οι Αναλώσιμοι 4) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου.