Η Μικρή Γοργόνα: Μάθαμε πότε έρχεται στο Disney Plus η remake ταινία με την Halle Bailey

Οι συνδρομητές θα μπορέσουν να το δουν χωρίς έξτρα χρέωση
07 Αυγούστου 2023 23:52
Η Μικρή Γοργόνα: Μάθαμε πότε έρχεται στο Disney Plus η remake ταινία με την Halle Bailey

Πολύ σύντομα οι συνδρομητές του Disney Plus θα μπορέσουν να απολαύσουν το "The Little Mermaid" με την Halle Bailey, καθώς η Disney ανακοίνωσε τον ερχομό της στον κατάλογο της streaming υπηρεσίας. 

Συγκεκριμένα, ύστερα από επίσημη ανακοίνωση της Disney, η ταινία "Η Μικρή Γοργόνα" θα γίνει διαθέσιμη στο Disney Plus στις 6 Σεπτεμβρίου. Λογικά, στον ελληνικό κατάλογο θα καταφθάσει και η μεταγλωττισμένη βερσιόν, όπου η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι δάνεισε τη φωνή της στην live-action Άριελ, ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί εν καιρώ. 

Η πορεία αυτού του remake της Disney που προέρχεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989, ήταν αρκετά επιτυχημένη καθώς σημείωσε εισπράξεις της τάξης των $564 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office. 

Ακολουθεί το σχετικό επίσημο tweet της Disney: 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns). Ο Alan Menken επιστρέφει για το soundtrack και τα τραγούδια της ταινίας μαζί με τον Lin-Manuel Miranda των "Moana" και "Encanto" καθώς υπογράφουν τέσσερα νέα κομμάτια για το remake του The Little Mermaid. 

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Melissa McCarthy ως Ursula, ο Javier Bardem ως Βασιλιάς Τρίτωνας, ο Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Έρικ, ο Daveed Diggs δανείζει τη φωνή του στον κάβουρα Sebastian, η Awkwafina στην Scuttle και ο Jacob Tremblay στον Flounder.