Barbenheimer: Οι δυο ταινίες ροκάρουν το παγκόσμιο box office με τρελά έσοδα όπως παλιά!

Ούτε που σημείωσαν πτώση στην προσέλευσή τους στις ΗΠΑ
27 Ιουλίου 2023 01:30
Barbenheimer: Οι δυο ταινίες ροκάρουν το παγκόσμιο box office με τρελά έσοδα όπως παλιά!

Αυτό που γίνεται με τις ταινίες Barbie και Oppenheimer στο box office, είχε να το δει το Χόλιγουντ από το 2019 και την εποχή που το Avengers: Endgame σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του με εισπράξεις που ζάλιζαν. 

Το φαινόμενο "Barbenheimer", λοιπόν, συνεχίζει ξέφρενα την πορεία του και μετά το πρώτο εκρηκτικό τετραήμερο, όπου οι δύο ταινίες πρακτικά έβγαλαν το κόστος παραγωγής τους. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Deadline για το box office κάνει λόγο πως η προσέλευση για τις δύο ταινίες σημείωσε απειροελάχιστη πτώση της τάξης του 1% από την Δευτέρα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. 

Η ταινία της Warner Bros Pictures σε σκηνοθεσία Greta Gerwig με τους Ryan Gosling και Margot Robbie μετράει πλέον $214+ εκατομμύρια μόνο στις ΗΠΑ και μαζί με τις διεθνείς εισπράξεις της ξεπερνά τα $472.6 εκατομμύρια! Την ίδια στιγμή η ταινία της Universal σε σκηνοθεσία Christopher Nolan με τον Cillian Murphy έχει ξεπεράσει τα $238 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, με αποτέλεσμα και οι δύο ταινίες να μετράνε ήδη πόσο μεγάλο κέρδος θα έχουν. 

Τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα για την ταινία "Barbie" θα βρείτε πατώντας εδώ

Το σίγουρο είναι ότι η φρενίτιδα του Barbenheimer έχει πολύ ψωμί ακόμα και σίγουρα το Barbie προορίζεται ήδη για να σπάσει το $1 δισεκατομμύριο εισπράξεις αν συνεχίσει έτσι. Πάντως στην Ελλάδα το Oppenheimer θα ανοίξει στις 24 Αυγούστου.