Ακόμη δε βγήκε το The Exorcist: Believer και ήδη ξέρουμε πότε θα έρθει η 2η ταινία της τριλογίας

Μάθαμε επίσης τον επίσημο τίτλο της συνέχειας του “Believer“ δια χειρός David Gordon Green
25 Ιουλίου 2023 22:51
Ακόμη δε βγήκε το The Exorcist: Believer και ήδη ξέρουμε πότε θα έρθει η 2η ταινία της τριλογίας

Ακόμη δεν είδαμε τον νέο Εξορκιστή από την ολοκαίνουργια τριλογία που υπογράφει σκηνοθετικά ο David Gordon Green (της τριλογίας των νέων Halloween) και ήδη σήμερα μάθαμε πότε θα έρθει η συνέχεια του The Exorcist: Believer

Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer του Exorcist: Believer, η Blumhouse Productions και η Universal Pictures ανακοίνωσαν την ημερομηνία της 2ης ταινίας της τριλογίας μαζί με τον επίσημο τίτλο της. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, για το The Exorcist: Deceiver -όπως θα ονομάζεται επίσημα- το οποίο θα βγει στους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 18 Απριλίου του 2025. 

Λίγα λόγια για το The Exorcist: Believer 

Η νέα υπόθεση Εξορκιστή φέρνει ξανά στο προσκήνιο την βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn, η οποία επιστρέφει ως Chris McNeil, τη μητέρα της Megan που είχε δαιμονιστεί στην πρώτη ταινία του 1973. Πρωταγωνιστής όμως της ιστορίας αυτή τη φορά είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Leslie Odom Jr. (One Night in Miami) και πατέρας της μικρής Angela.

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει: "Έπειτα από τον θάνατο της εγκύου συζύγου του σε σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Victor Fielding (βραβευμένος με Tony και υποψήφιος για Oscar® Leslie Odom, Jr., One Night in Miami, Hamilton) μεγαλώνει μόνος του την κόρη τους, Angela (Lidya Jewett, Good Girls).

Όταν όμως η Angela και η φίλη της Katherine (η πρωτοεμφανιζόμενη Olivia Marcum), εξαφανίζονται στο δάσος, μόνο και μόνο για να επιστρέψουν τρεις μέρες αργότερα χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη, πυροδοτείται μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναγκάσει τον Victor να αντιμετωπίσει το ναδίρ του κακού και, μέσα στον τρόμο και την απελπισία του, να αναζητήσει το μοναδικό εν ζωή άτομο που έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: Την Chris MacNeil."

Το cast συμπληρώνουν και οι Linda Blair, Ellen Burstyn, Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum. Ο David Gordon Green της νέας τριλογίας Halloween έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Peter Sattler (Broken Diamonds).

To The Exorcist: Believer θα βγει στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.