Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Εξορκιστή ξυπνά τους χειρότερους εφιάλτες!

Δείτε το και πείτε την προσευχή σας για τον Οκτώβριο
25 Ιουλίου 2023 18:53
Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Εξορκιστή ξυπνά τους χειρότερους εφιάλτες!

Εδώ και πολλές μέρες ξεκίνησε μεθοδικά η προώθηση της νέας ταινίας του "Εξορκιστή" και τώρα όμως έχουμε το πρώτο trailer του! To επίσημο trailer του The Exorcist: Believer -όπως είναι ο τίτλος του- κυκλοφόρησε και δίνει μια χορταστική σχεδόν τριών λεπτών ματιά στη νέα "requel" ταινία του θρυλικού Εξορκιστή, καθώς όσον αφορά την πλοκή αυτή θα περιλαμβάνει τα γεγονότα της πρώτης αξεπέραστης ταινίας και θα εμπνέεται από εκεί τη συνέχεια της. 

Η νέα υπόθεση Εξορκιστή φέρνει ξανά στο προσκήνιο την βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn, η οποία επιστρέφει ως Chris McNeil τη μητέρα της Megan που είχε δαιμονιστεί στην πρώτη ταινία του 1973. Πρωταγωνιστής όμως της ιστορίας αυτή τη φορά είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Leslie Odom Jr. (One Night in Miami) και πατέρας της μικρής Angela. Τώρα, 50 χρόνια μετά θα αντιμετωπίσει ξανά όπως φαίνεται και από τον trailer τον δαίμονα Pazuzu, ο οποίος καταλαμβάνει όχι ένα αλλά δύο νεαρά κορίτσια μαζί.

Ο David Gordon Green, που υπέγραψε την νέα τριλογία 'Halloween", σκηνοθετεί τον νέο "Εξορκιστή", ο οποίος προορίζεται να είναι το πρώτο μέρος μιας νέας κινηματογραφικής τριλογίας υψηλών προδιαγραφών. 

Δείτε το trailer του The Exorcist: Believer 

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει: "Έπειτα από τον θάνατο της εγκύου συζύγου του σε σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Victor Fielding (βραβευμένος με Tony και υποψήφιος για Oscar® Leslie Odom, Jr., One Night in Miami, Hamilton) μεγαλώνει μόνος του την κόρη τους, Angela (Lidya Jewett, Good Girls).

Όταν όμως η Angela και η φίλη της Katherine (η πρωτοεμφανιζόμενη Olivia Marcum), εξαφανίζονται στο δάσος, μόνο και μόνο για να επιστρέψουν τρεις μέρες αργότερα χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη, πυροδοτείται μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναγκάσει τον Victor να αντιμετωπίσει το ναδίρ του κακού και, μέσα στον τρόμο και την απελπισία του, να αναζητήσει το μοναδικό εν ζωή άτομο που έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: Την Chris MacNeil."

Το cast συμπληρώνουν και οι Linda Blair, Ellen Burstyn, Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum. Ο David Gordon Green της νέας τριλογίας Halloween έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Peter Sattler (Broken Diamonds).

To The Exorcist: Believer θα βγει στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.