Το Barbie ξεπέρασε κάθε προσδοκία με νούμερα που ζαλίζουν

Πάνω από 300 εκατομμύρια στο box office
24 Ιουλίου 2023 11:48
Το Barbie ξεπέρασε κάθε προσδοκία με νούμερα που ζαλίζουν

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε ότι το Barbie της Margot Robbie πάει να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στο παγκόσμιο box office και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα τα νέα στατιστικά της ταινίας. Όπως όλα δείχνουν, η ταινία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ντεμπούτο-άνοιγμα της χρονιάς.

Τα νούμερα έφερε στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο αναφέρει ότι η ταινία της Greta Gerwig γέμισε τα ταμεία στην Αμερική με 155 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η viral ατάκα "Barbenheimer" που βλέπαμε στο ίντερνετ τόσο καιρό, λειτούργησε και για τις δύο ταινίες. Το μάρκετινγκ για την Warner Bros. έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα και το Barbie κέρδισε 182 εκατομμύρια δολάρια εκτός Αμερικής. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα, το Barbie έχει έσοδα 337 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η ταινία των Warner Bros. και Mattel είχε budget τα 145 εκατομμύρια, με τον Jeff Goldstein της Warner να λέει: "Σκεφτήκαμε ότι θα μάζευε περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική το πρώτο της Σαββατοκύριακο. Κανείς δεν είχε προβλέψει ότι θα ήταν 155 εκατομμύρια".  

Την άποψή μας για την ταινία της Barbie μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera και Alexandra Shipp.

Το Barbie παίζει από τις 20 Ιουλίου στους κινηματογράφους της Ελλάδας.