Δείτε το νέο trailer της ταινίας Gran Turismo με David Harbour, Orlando Bloom και τρελές ταχύτητες

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Neil Blomkamp
21 Ιουλίου 2023 19:36
Δείτε το νέο trailer της ταινίας Gran Turismo με David Harbour, Orlando Bloom και τρελές ταχύτητες

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer της ταινίας Gran Turismο, με πρωταγωνιστές τους David Harbour, Orlando Bloom και σκηνοθέτη τον Neil Blomkamp του District 9.

Φυσικά, η ταινία είναι βασισμένη στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι του PlayStation, ενώ παράλληλα και η ιστορία που θέλει να σας διηγηθεί βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Το νέο trailer παρουσιάζει μεταξύ άλλων και νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, καθώς και αυτοκίνητα που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στο Gran Turismo θα πρωταγωνιστεί ο Archie Madekwe, ο οποίος είναι και ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας, ο οποίος υποδύεται τον Jann Mardenborough. Όπως αναφέρει και η επίσημη σύνοψη: "Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Jann Mardenborough, η ταινία Gran Turismo αφηγείται την απόλυτη ιστορία ενός παράτολμου εφηβικού ονείρου που έγινε πραγματικότητα. Οι δεξιότητες του Mardenborough του εξασφάλισαν τη νίκη σε μια σειρά από διαγωνισμούς της Nissan και κατάφεραν να τον κάνουν έναν πραγματικό επαγγελματία οδηγό αγώνων."

Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschman και άλλοι.

Παρακολουθήστε το νέο επίσημο trailer της ταινίας:

 

Η κινηματογραφική μεταφορά είναι σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, γνωστού για τα "District 9" και "Elysium", σε σενάριο των Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Παραγωγός στην ταινία είναι και ο δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi.

Το Gran Turismo θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου.