Ηθοποιός από το cast της ταινίας Barbie αποκάλυψε ότι δεν έχει καλή σχέση με το μπάνιο

Μέσα από μια συνέντευξη όλων των...Μπάρμπι της ταινίας
21 Ιουλίου 2023 15:47
Ηθοποιός από το cast της ταινίας Barbie αποκάλυψε ότι δεν έχει καλή σχέση με το μπάνιο

Σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη προέβη μια εκ των αστέρων του cast της ταινίας "Barbie" που από χθες προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του γυναικείου cast και συγκεκριμένα των περισσότερων "Barbies", έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να δουν ποια γνωρίζει καλύτερα τις συμπρωταγωνίστριές της. 

Στο παιχνίδι-συνέντευξη του Vanity Fair συμμετείχαν οι Margot Robbie (Μάργοτ Ρόμπι), Issa Rae (Ίσα Ρέι), America Ferrera (Αμέρικα Φερέρα), Greta Gerwig (Γκρέτα Γκέργουικ) και Kate McKinnon (Κέιτ Μακίνον). Η Margot Robbie ξεκίνησε πρώτη όντας και η βασική Μπάρμπι της ιστορίας, αλλά μετά πήρε τη σκυτάλη η America Ferrera. 

Σε ένα σημείο των ερωτήσεων, η ίδια πήρε το θάρρος να αποκαλύψει ένα... βρώμικο μυστικό της, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η ένοχη απόλαυσή της. Το "guilty pleasure' της ηθοποιού λοιπόν είναι πως της αρέσει να μην κάνει μπάνιο για μερικές μέρες. "Θα μετανιώσω που το λέω πραγματικά. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι πως μου αρέσει να μην πλένομαι για κάποιες μέρες" είπε η Ferrara προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από τις συμπρωταγωνίστριές της, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Το απόσπασμα βρίσκεται στο 2:55 του παρακάτω βίντεο:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera)

Πρόσφατα μάθαμε και το κόστος παραγωγής του Barbie που είναι αρκετά υψηλό. Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

H ταινία Barbie διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται και από τους: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Το Barbie προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.