Αλλάζει ή βουλιάζει το Aquaman 2; Πληροφορίες για τρίτο γύρο reshoots και πολλές αλλαγές

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση της τελευταίας ταινίας της παλιάς φρουράς του DCEU
20 Ιουλίου 2023 21:36
Αλλάζει ή βουλιάζει το Aquaman 2; Πληροφορίες για τρίτο γύρο reshoots και πολλές αλλαγές

Η τελευταία ταινία της παλιάς φρουράς του DCEU και του κινηματογραφικού σύμπαντος της λέγεται "Aquaman and the Lost Kingdom" και φαίνεται πως πρόκειται για μία πιο προβληματική παραγωγή από το The Flash με τον Ezra Miller, το οποίο αναμένεται να ζημιώσει για τουλάχιστον $200 εκατ. τη Warner Bros. Pictures. 

Σα να μην έφταναν ήδη τα προβλήματα και μια ήδη παραφουσκωμένη παραγωγή, το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter αποκαλύπτει ότι το Aquaman 2 του James Wan ολοκλήρωσε πριν μερικές εβδομάδες τον τρίτο κύκλο reshoots, όπου συμμετείχαν τόσο ο Jason Momoa όσο και ο Patrick Wilson. Γίνεται αντιληπτό ότι έχει ξεκινήσει μια συγκεντρωμένη καμπάνια διάσωσης της τελευταίας ταινίας της παλιάς κινηματογραφικής DC, με την πλήρη στήριξη της Warner Bros. Discovery. 

Τέτοια επαναληπτικά γυρίσματα είναι συνηθισμένα ειδικά για τόσο μεγάλες παραγωγές όπως αυτή του Lost Kingdom αλλά αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι να φτάνουν στον τρίτο γύρο reshoots. O λόγος που η Warner Bros. ενέκρινε τα επιπλέον αυτά γυρίσματα είναι γιατί η ταινία έλαβε μέτριες κριτικές. Οι Michael De Luca και Pamela Abdy πήγαν να επέμβουν και να επιβλέψουν την νέα εκδοχή του Aquaman and the Lost Kingdom, αλλά όταν ούτε και αυτή είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα ζητήθηκε ο τρίτος γύρος των reshoots. 

Τώρα ακούγεται ότι έγιναν και μερικές πολύ μεγάλες αλλαγές στο σενάριο αλλά και στους Batman που θα εμφανίζονταν. Πριν καιρό είχαμε πληροφορηθεί ότι τόσο ο Batman του Ben Affleck όσο και ο Dark Knight του Michael Keaton, θα πραγματοποιούσαν εκεί μια τελευταία εμφάνιση, μόνο που τώρα οι πληροφορίες λένε ότι το πιο πρόσφατο cut που προβλήθηκε σε δοκιμαστικό κοινό δεν περιλαμβάνει κανέναν τους

Ποια είναι τα ακριβή προβλήματα της sequel ταινίας; Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει ή να αναφέρει βάσει των insiders εντός της παραγωγής, αν και μια ανώνυμη πηγή αναφέρει ότι πρόκειται για θέματα στο σενάριο της ταινίας. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph LundgrenTemuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.