“Η φήμη προκαλεί παράνοια” λέει ο Michael Cera και μοιράζεται την ιστορία του μετά το Superbad

Ήθελε να σταματήσει μετά τα Superbad και Juno
18 Ιουλίου 2023 12:14
“Η φήμη προκαλεί παράνοια” λέει ο Michael Cera και μοιράζεται την ιστορία του μετά το Superbad

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Michael Cera, έδωσε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε ότι μετά τους ρόλους του στα Superbad και Juno, η αναγνωσιμότητά του εκτοξεύθηκε, αλλά δεν ήταν όλα ρόδινα για εκείνον.

Μιλώντας στο The Guardian, ο Cera δήλωσε ότι η γρήγορη φήμη που απέκτησε μετά από αυτές τις δύο ταινίες ήταν κάπως μη διαχειρίσιμη, καθώς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί και τα πιο απλά πράγματα, όπως παραδείγματος χάρη να περπατάει στο δρόμο.  

Η φήμη σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα και σου προκαλεί παράνοια. Είναι παράξενη. Υπήρχαν πολλά και ωραία πράγματα όταν ήρθε (η φήμη), και γνώρισα πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους. Ωστόσο υπάρχουν και πολλές κακές ενέργειες, ενέργειες που δεν ήξερα πως να διαχειριστώ.

Όταν είσαι παιδί, οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να σε "αρπάξουν" (εννοεί μάλλον για φωτογραφία ή αυτόγραφο) και δεν σέβονται τόσο εσένα, όσο και τον χώρο σου. Δεν ήξερα πως να θέσω τα όριά μου.

Φαίνεται ότι η πολύ γρήγορη φήμη μιας και ήταν έφηβος όταν γύρισε το Superbad και το Juno τον επηρέασε τόσο πολύ που σκέφτηκε πολύ σοβαρά να σταματήσει να παίρνει δουλειές που θα τον έκαναν ακόμα πιο διάσημο. Παραδείγματος χάρη, δήλωσε ότι είχε απορρίψει μια πρόσκληση στο Saturday Night Live.

Τα Juno και Superbad κυκλοφόρησαν το 2007 και έγραψαν τη δική τους ιστορία στα ‘00s γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Ο Michael Cera έπαιξε αργότερα και στα Year One, Youth in Revolt, The Simpsons, Sausage Part και πολλές άλλες ταινίες. Την ερχόμενη Πέμπτη θα τον δείτε και στην ταινία Barbie πλάι στην Margot Robbie, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Command Z από τον Steven Soderbergh.

Tags: