Ο John Cena ντύθηκε “Kenmaid” και προωθεί την Barbie στο καλύτερο βίντεο που θα δείτε σήμερα

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το “Barbieland” ανοίξει τις πόρτες του
15 Ιουλίου 2023 12:27
Ο John Cena ντύθηκε “Kenmaid” και προωθεί την Barbie στο καλύτερο βίντεο που θα δείτε σήμερα

Ο σταρ του WWE και ηθοποιός, John Cena, πρόκειται να εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία της Barbie και είπε να την προωθήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εκείνος παίρνει το ρόλο του “Kenmaid” στα σοβαρά και αποκάλυψε ότι ο κόσμος θα φύγει από τις αίθουσες με πολλές απόψεις.

Ο Cena υποδύεται έναν “Kenmaid” πλάι στην Margot Robbie και στον Ryan Gosling και η Warner Bros. Discovery προμοτάρει την ταινία με ένα νέο βίντεο με επίκεντρο τον Kenmaid. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε με μακριά ξανθιά περούκα, χωρίς μπλούζα και με ένα κολιέ που έχει ένα μπλε κοχύλι.

Πιστεύω ότι είναι μια ταινία όπου όλοι οι θεατές θα απολαύσουν λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στο βίντεο, ενώ όπως είχε δηλώσει παλιότερα, εκείνος είχε ζητήσει από την Margot Robbie εάν μπορεί να εμφανιστεί στην ταινία. Οι παραγωγοί τον ρώτησαν εάν θα ήθελε να υποδυθεί έναν Kenmaid και εκείνος απάντησε «φυσικά γιατί όχι».

Έμεινα ενθουσιασμένος με το concept. Πιστεύω ότι θα είναι μια ταινία που θα συζητηθεί. Και νομίζω ότι είναι μια όμορφη οπτικά ταινία. Και οι ιδέες πίσω από αυτήν, νομίζω ότι το κοινό θα φύγει από τις αίθουσες με μία ανάμικτη άποψη, που νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι η καλύτερη μορφή ψυχαγωγίας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο John Cena και η Margot Robbie έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο Suicide Squad.

Η πλοκή της Barbie αναφέρει: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Παίζουν οι Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera και Alexandra Shipp.

Το Barbie θα παίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου.