Η ταινία Barbie θα έχει καλύτερο άνοιγμα στο box office από το Oppenheimer του Nolan στην Αμερική

Τα νέα στατιστικά αφορούν την αγορά της Αμερικής
14 Ιουλίου 2023 15:53
Η ταινία Barbie θα έχει καλύτερο άνοιγμα στο box office από το Oppenheimer του Nolan στην Αμερική

Barbie ή Oppenheimer; Αυτό είναι το δίλλημα των τελευταίων ημέρων, με το hashtag #Barbenheimer να παίζει σχεδόν σε όλα τα social media. Οι δύο μεγάλες ταινίες του καλοκαιριού πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και όπως φαίνεται, η ταινία της Margot Robbie θα έχει ένα καλύτερο άνοιγμα στο box office στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναλυτές και νέα στατιστικά, το Barbie αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για το πρώτο τριήμερό του, όσον αφορά την αγορά των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο νούμερο για τον Ιούλιο, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, ο προϋπολογισμός της ταινίας αγγίζει τα 145 εκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη, φαίνεται ότι το Oppenheimer του Christopher Nolan με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy αναμένεται να φτάσει τα 45 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κλείσει εισιτήριο για να δουν και τις δύο ταινίες την ίδια ημέρα.

Η πλοκή της Barbie αναφέρει: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Παίζουν οι Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera και Alexandra Shipp.

Η περίληψη του Oppenheimer αναφέρει: Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher Nolan, το Oppenheimer είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Πρωταγωνιστούν οι Cillian Murphy, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan και Gary Oldman.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Ελλάδα, το Oppenheimer θα αργήσει να παίξει, καθώς αναμένεται στις 24 Αυγούστου, ενώ το Barbie θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου.