O Tom Cruise χλαπακιάζει ποπ κορν γιορτάζοντας την κυκλοφορία του Mission Impossible 7

Με μια φωτογραφία ενδεικτική του πόσο θα απολαύσει την ταινία στις αίθουσες
13 Ιουλίου 2023 19:16
O Tom Cruise χλαπακιάζει ποπ κορν γιορτάζοντας την κυκλοφορία του Mission Impossible 7

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια γυρισμάτων και μία πανδημία μετά το Mission Impossible 7 κάνει πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες και ο Tom Cruise έκανε την πιο κατάλληλη ανάρτηση για να το γιορτάσει, αλλά και να δώσει το σύνθημα για να την παρακολουθήσει ο κόσμος εκεί όπου ενδείκνυται: στο σινεμά. 

Ο Τομ Κρουζ άλλωστε είναι υπέρμαχος της μεγάλης οθόνης και της παραδοσιακής κινηματογραφικής εμπειρίας επομένως η ανάρτησή του στα social media ήταν ένα δείγμα του πόσο πολύ θα απολαύσει βλέποντας το Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1, μπουκωμένος από τα ποπκορν και αραχτός στη θέση του.  

Εκτός από τη φωτογραφία που απεικονίζεται να παρακολουθεί την ταινία μαζί με τον σκηνοθέτη και στενό συνεργάτη του Christopher McQuarrie, ο Cruise είπε τα εξής: "Δουλέψαμε για αυτή την ταινία για πολλά χρόνια και επιτέλους βγαίνει στις αίθουσες. Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όσο εμείς αγαπήσαμε τα γυρίσματά της. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που δείχνετε στις ταινίες "Επικίνδυνες Αποστολές". 

Δείτε την φωτογραφία του Tom Cruise 

Οι βαθμολογίες του "Dead Reckoning" ήταν τόσο διθυραμβικές που πήγαν να σπάσουν το ρεκόρ και να αγγίξουν το 100%

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 προβάλλεται από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 αναμένεται στις 28 Ιουνίου του 2024.