Ο Tom Holland εξομολογείται: “Αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου το Χόλιγουντ“

Ο σταρ των Spider-Man ταινιών εξομολογείται πώς νιώθει για τη βιομηχανία αλλά και πώς προστατεύεται
13 Ιουλίου 2023 14:47
Ο Tom Holland εξομολογείται: “Αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου το Χόλιγουντ“

O Tom Holland ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ειλικρινής αλλά και προσγειωμένος στη συνέντευξή του στο διάσημο podcast του Jay Shetty, εκεί όπου αναφέρθηκε για πολλά προσωπικά του θέματα και βιώματα όλον αυτόν τον καιρό που η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε, λόγω του ρόλου του Spider-Man. 

Ανάμεσα στα θέματα που μίλησε έκανε αναφορά στο πώς ο ίδιος διαχειρίζεται την παγκοσμίου βεληνεκούς φήμη που διαθέτει, τα φώτα του Χόλιγουντ, την ίδια τη βιομηχανία και πώς προστατεύεται από αυτήν. Ο 27χρονος σταρ των ταινιών της Marvel, που πρόσφατα έπαιξε στη δική του σειρά, το "The Crowded Room" της Apple TV είπε ευθέως ότι δεν του αρέσει το Χόλιγουντ και εξήγησε το γιατί. 

"Είμαι τεράστιος φαν του να κάνω ταινίες αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου το Χόλιγουντ. Δεν είναι για μένα, η βιομηχανία αυτή με τρομάζει. Καταλαβαίνω ότι είμαι μέρος της και απολαμβάνω τις αλληλεπιδράσεις μου με αυτή, αλλά ως εκ τούτου, συνεχώς ψάχνω τρόπους για να αποστασιοποιηθώ από αυτή και να ζήσω όσο το δυνατόν μια πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. 

Αφότου δήλωσε ότι το να μιλάει με τόσο λεπτομερή τρόπο για την προσωπική του ζωή δεν το συνηθίζει και πως το podcast του φάνταζε σαν το πιο "ασφαλές πλαίσιο" για να το κάνει, αναφέρθηκε και στο κομμάτι του να παραμένει ο εαυτός του, εν μέσω της χαοτικής αυτής ζωής στο Χόλιγουντ. 

"Είναι μια συνεχής μου σκέψη το "μην χάσεις τον εαυτό σου" γιατί έχω δει τόσο πολύ κόσμο πριν από μένα και να χάνονται. Είχα και φίλους με τους οποίους μεγάλωσα και πλέον δεν είναι φίλοι μου επειδή έχασαν τον εαυτό τους εξαιτίας του κλάδου αυτού. Απλώς είμαι πάρα μα πάρα πολύ αφοσιωμένος στο τι με κάνει χαρούμενο, που είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η ξυλουργική, το γκόλφ, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που "τρέχει η μαμά μου. Αυτά είναι τα πράγματα που με κάνουν χαρούμενο και αυτά τα οποία θα πρέπει να προστατεύω." είπε ο Τομ Χόλαντ. 

Αναφερόμενος στις δημόσιες εμφανίσεις του: "Δε θα με δεις ποτέ σε ένα σόου βραβείων που δεν έχω λόγω να παρευρεθώ. Δεν πρόκειται να πάω σε ένα κόκκινο χαλί ταινίας στην οποία δε συμμετέχω. Δεν θέλω την προσοχή αυτή όταν δεν την χρειάζομαι."

Βέβαια, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη σχέση του με την Zendaya, η οποία είναι και συμπρωταγωνίστρια του στις ταινίες της Marvel, που την κρατάει όσο το δυνατόν πιο "εκτός" από τα φώτα της δημοσιότητας γίνεται. Χωρίς καν να αναφερθεί στο όνομά της είπε: "Η σχέση μου είναι το πιο ιερό πράγμα για μένα. Δεν μιλώ για αυτή, προσπαθώ να την κρατήσω όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική γίνεται. Και οι δύο νιώθουμε ακράδαντα ότι αυτός είναι ο υγιέστερος τρόπος για εμάς για να προχωρήσουμε σαν ζευγάρι."

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο πώς ωρίμασε όσο έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά το Spider-Man: No Way Home, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήξερε ότι έπρεπε να πληρώνει τον λογαριασμό του νερού, λέγοντας επίσης ότι τέτοια πράγματα θα έπρεπε να τα μαθαίνουν τα παιδιά από το σχολείο. Μίλησε ακόμη και για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, πως πάλεψε με αυτό το τέρας και τον άλλαξε, καθώς δηλώνει ότι είναι νηφάλιος εδώ και 1.5 χρόνο

Ακόμη, τα νεότερα γύρω από την παραγωγή του Spider-Man 4 της Marvel Studios, αναφέρουν ότι ο Holland τα έχει βρει πάνω-κάτω με το θέμα του σεναρίου: Νομίζω ότι βρήκαμε το λόγο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με το που βρισκόμαστε όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι”. Προς το παρόν οι συζητήσεις για την 4η ταινία του Spider-Man έχουν σταματήσει λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στις ΗΠΑ. 

Το απόσπασμα των δηλώσεών του ξεκινάει στο 01:15:48 του παρακάτω βίντεο.