Η Jenna Ortega με νυφικό στα γυρίσματα του Σκαθαροζούμη 2 (ΦΩΤΟ)

Ο φακός του People Magazine τις τράβηξε στο Hertfordshire
07 Ιουλίου 2023 19:44
Η Jenna Ortega με νυφικό στα γυρίσματα του Σκαθαροζούμη 2 (ΦΩΤΟ)

Το Beetlejuice 2 (Ο Σκαθαροζούμης 2) έρχεται και αυτό τον καιρό όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται στο πλατό για τα γυρίσματα του sequel. Η νέα ταινία θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα ανάμεσά τους και η Jenna Ortega, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Netflix, Wednesday.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα στο Hertfordshire της Αγγλίας, με την Ortega και την Winona Ryder, η οποία επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια για να υποδυθεί και πάλι την Lydia Deetz. Το αποκλειστικό του φωτογραφικού υλικού έχει το People Magazine.

Η Ortega θα υποδυθεί την κινηματογραφική κόρη της Ryder και στην πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα τη βλέπουμε να φοράει ένα νυφικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το γιατί, θα το μάθουμε σίγουρα όταν κυκλοφορήσει το πρώτο trailer ή όταν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Ο Tim Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Πρόσφατα μάθαμε ότι και η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) θα βρίσκεται στο cast της ταινίας και θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Michael Keaton. Ο Justin Theroux θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα παίξει. To Beetlejuice 2 συζητιέται μεταξύ των δημιουργών εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και επισημοποιήθηκε ότι θα είναι κανονική συνέχεια που θα λαμβάνει χώρα σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρωτότυπο φιλμ του Burton.

Το Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.