Netflix: Όλα τα trailers σειρών, ταινιών και anime από το Anime Expo 2023

Ζόμπι, Πόκεμον, One Piece και πολλά ακόμη
04 Ιουλίου 2023 20:47
Netflix: Όλα τα trailers σειρών, ταινιών και anime από το Anime Expo 2023

Μπορεί πριν ένα μήνα το Netflix να ανακοίνωσε ένα σωρό νέο περιεχόμενο εν μέσω του TUDUM 2023, όμως επιφύλασσε κι άλλες ανακοινώσεις και πρώτες ματιές για χάρη του φετινού Anime Expo. 

Η απόλυτη έκθεση για τον κόσμο των Anime έλαβε χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και το Netflix άδραξε την ευκαιρία να παρουσιάσει trailers για το πρόγραμμα που επιφυλάσσει για τους Ιάπωνες συνδρομητές του. Αν μη τι άλλο το ιαπωνικό περιεχόμενο του Netflix αναμένεται πλούσιο και ποικίλο από σειρές, ταινίες και φυσικά...anime! 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του Netflix στο πλαίσιο του Anime Expo 2023.


Zom 100: Bucket List of the Dead

Η νέα κωμική ταινία τρόμου του Netflix βασίζεται στο ομώνυμο manga όπου ένας τύπος ονόματι Akira (Eiji Akaso) ξυπνάει μια μέρα και ανακαλύπτει ότι όλοι στην πόλη του μετατράπηκαν σε ζόμπι. Αντί να πανικοβάλλεται ή να νιώθει απέραντη θλίψη αυτός νιώθει απλά χαρούμενος που δεν πρέπει να πάει στο γραφείο για να δουλέψει. Έτσι χρησιμοποιεί αυτή την...ασυνήθιστη ευκαιρία για να εκπληρώσει τη δική του "bucket list" με πράγματα που θα ήθελε να κάνει πριν ο ίδιος του γίνει αναπόφευκτα ζόμπι. Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Αυγούστου. 

Pokémon Concierge 

Πρόκειται για την πρώτη stop-motion animated σειρά των Pokémon, η οποία παρουσιάστηκε με ένα ιδιαίτερο behind the scenes βίντεο. Η σειρά θα ακολουθεί την Haru, η οποία εργάζεται στο Pokémon Resort, και αλληλεπιδράει με διάφορα Pokémon που επισκέπτονται το ξενοδοχείο αυτό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία των Pokémon που έχει επιμεληθεί το Dwarf Animation Studio, γνωστό από δουλείες του στα Monsters at Work, Trash Truck και άλλες σειρές.

Το Pokémon Conscierge θα γίνει διαθέσιμο τον Δεκέμβριο του 2023. 

PLUTO 

Το Pluto αποτελεί ένα μυστήριο που ξετυλίγεται μετά από μια σειρά δολοφονιών από ρομπότ και βασίζεται σε μια ιστορία από το εμβληματικό manga Astro Boy του Osamu Tezuka. Μια δολοφονία συμβαίνει σε έναν οργανωμένο κόσμο όπου τα ρομπότ δεν μπορούν να σκοτώσουν ανθρώπους. Ο ρομποτικός ερευνητής της Europol Gesicht αναλαμβάνει την υπόθεση, αλλά το μυστήριο βαθαίνει όταν δεν βρίσκει κανένα ίχνος ανθρώπου στον τόπο του εγκλήματος. Καθώς κυνηγάει την αλήθεια, ο Gesicht αποκαλύπτει την πιο σατανική εκδήλωση μίσους που έχει δει ποτέ η ιστορία, που έχει βάλει σκοπό να φέρει την καταστροφή του κόσμου." H ταινία PLUTO θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου

To One Piece του Netflix φέρνει όλο το αυθεντικό cast του anime για το ιαπωνικό dub

Τέλος, έγινε γνωστό ότι η 3η και τελευταία σεζόν της anime σειράς "Beastars" θα προβληθεί στο Netflix κάποια στιγμή εντός του 2024. 

Tags: