To One Piece του Netflix φέρνει όλο το αυθεντικό cast του anime για το ιαπωνικό dub

Θέλοντας να γλυκάνει το κοινό που αγάπησε το anime
02 Ιουλίου 2023 21:54
To One Piece του Netflix φέρνει όλο το αυθεντικό cast του anime για το ιαπωνικό dub

Ένα αναπάντεχο νέο επιφύλασσε το Netflix για τους fans του One Piece και ειδικά για τους δύσπιστους που έχουν πάρει με...μισό μάτι την live-action διασκευή του. Στο πλαίσιο του Anime Expo 2023, το Netflix ανακοίνωσε πως φέρνει ολόκληρο το αυθεντικό voice cast των ηθοποιών από το anime του One Piece για το ιαπωνικό dub της live-action έκδοσης. 

Στο σχετικό teaser βίντεο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της έκθεσης εμφανίστηκε σε αυτό η Mayumi Tanaka, που δανείζει τη φωνή της στον Monkey D. Luffy εδώ και δεκαετίες. H Tanaka είχε μια θερμή συνάντηση με τον Inaki Godoy που υποδύεται τον "κανονικό" Luffy στη σειρά του Netflix και αυτό το βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω. 

"Δίνω τη φωνή μου στον Luffy για περισσότερα από 23 χρόνια τώρα, και νομίζω ότι όλοι έχουν ένα μικρό κομμάτι του Luffy στην καρδιά τους", λέει η Tanaka. "Ο Iñaki, που ερμηνεύει τον Luffy σε αυτή τη live-action σειρά, είναι τόσο διασκεδαστικός και χαρούμενος που πραγματικά κάνει τον τέλειο Luffy! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να δώσω τη φωνή μου στον Luffy και σε αυτή τη διασκευή".

Το πλήρες ιαπωνικό voice cast περιλαμβάνει την Mayumi Tanaka ως Monkey D. Luffy, τον Kazuya Nakai ως Roronoa Zoro, την Akemi Okamura ως Nami, τον Kappei Yamaguchi ως Usopp και τον Hiroaki Hirata ως Sanji.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σύμφωνα με το Daily Dose of Anime, το κάθε επεισόδιο της live-action εκδοχής του επιτυχημένου manga κοστίζει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια και αυτό την καθιστά από τις πιο ακριβές -αν όχι την πιο ακριβή- παραγωγές που έχει δημιουργήσει ποτέ το Netflix.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το ONE PIECE θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.