Η τέχνη του τρεξίματος του Tom Cruise: Δείτε τον να τρέχει σε όλα τα Mission Impossible (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίσημο 10λεπτο supercut από όλες τις ταινίες Mission Impossible
04 Ιουλίου 2023 14:03
Η τέχνη του τρεξίματος του Tom Cruise: Δείτε τον να τρέχει σε όλα τα Mission Impossible (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τέχνη του τρεξίματος ή καλύτερα του κινηματογραφικού τρεξίματος είναι κάτι που ο Τομ Κρουζ κατέχει όσο κανένας άλλος ηθοποιός στην ιστορία του σινεμά. Κάθε φορά που ξεκινάει να τρέξει και έχει αυτή τη χαρακτηριστική κινησεολογία είναι σα να μεταμορφώνεται στον...The Flash. 

Από το 1996 και την πρώτη ταινία "Επικίνδυνες Αποστολές" ο Tom Cruise τρέχει ασταμάτητα, το κάνει μέχρι και σήμερα και θα συνεχίζει να το κάνει μέχρι την κυκλοφορία του Mission Impossible 8 ή όπως τιτλοφορείται επίσημα ως "Mission Impossible: Dead Reckoning Part 2". 

Το έντονο τρεχαλητό του Tom Cruise έχει γίνει όμως ένα σήμα κατατεθέν του ηθοποιού και φυσικά του χαρακτήρα του στις Mission Impossible ταινίες, του Ethan Hunt. Μιας και χθες ο Cruise γιόρταζε τα γενέθλιά του και είναι πλέον 61 ετών αλλά και λόγω της επικείμενης πρεμιέρας του Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1, η Paramount Pictures του έκανε το καλύτερο δώρο. 

Ανέβασε στο κανάλι της ένα επίσημο supercut βίντεο όπου ο Tom Cruise τρέχει ασταμάτητα επί 10 λεπτά, καθώς συγκέντρωσε όλες τις αντίστοιχες σκηνές από την πρώτη ταινία του 1996 μέχρι και το Dead Reckoning. Περιττό να πούμε κάτι άλλο πέραν του να το απολαύσετε. 

Δείτε το απίθανο μοντάζ με όλα τα τρεξίματα του Tom Cruise

O Simon Pegg εξέφρασε πρόσφατα την ανησυχία του ότι με αυτά τα stunts μπορεί να μια μέρα να χάσουν τον Τομ Κρουζ. 

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη πανάκριβου 7ου Mission Impossible λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Ο Tom Cruise βρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας και δήλωσε σε ελληνικό κανάλι ότι αγαπάει την Ελλάδα γιατί είναι σπουδαίος λαός. Μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα είπε πατώντας εδώ

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.